Partners

Ruig werkt graag samen met like-minded organisaties met gezamelijke doelen.

sligro_logo

Ruig is verspartner van Sligro en leverancier van het Wild & Gevogelte assortiment. Wij hebben een afdeling in de meeste vestigingen, zie hier welke. ‘Voor wild en gevogelte zoekt u als foodprofessional een echte kwaliteitspoelier. Het liefst één die op ambachtelijke wijze werkt. Die heeft Sligro gevonden in Ruig Wild en Gevogelte. Met deze verspartner profiteert u optimaal van een gespecialiseerde poelier binnen het Sligro assortiment.’  Lees meer op de Sligro website.

Van Hoeckel logo
Van Hoeckel is een totaalleverancier voor de institutionele markt en een partner in food care  die met u meedenkt en meedoet op de diverse vraagstukken in de zorgverlening. 

‘Ruig is verspartner van Van Hoeckel en biedt met haar concept ‘h-eerlijk scharrelen’ een breed scala aan scharrelkipproducten. Hiermee onderstrepen we het belang van kwaliteit van onze verspartner, het uitgangspunt is het leveren van een eerlijk product tegen een marktconforme prijs.’ Lees meer op de Van Hoeckel site.

Dankzij onze samenwerking met Van Hoeckel zijn wij in de gelegenheid zelfs patiënten in bijvoorbeeld  het ziekenhuis te voorzien van een (h)eerlijk stukje kip.