Vacatures

Werken bij Ruig? Hieronder treft u een overzicht aan van al onze openstaande vacatures. Klik op onderstaande vacature titel voor meer informatie.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakbekwame mensen. Mocht u over ervaring in het poeliers- en/of slagersvak beschikken of bent u werkzaam als zelfstandig werkend kok, maar vindt u geen vacature in uw regio, schroom dan niet om ons uw cv toe te zenden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

België

In 2018 opent het eerste Sligro-ISPC filiaal in België! Mét een Ruig Wild en gevogelte afdeling. Voor de zelfbedieningsfilialen in België zoeken we binnenkort collega’s om in de vestigingen van Sligro-ISPC aan de slag te gaan. Ook hier bieden we volop inspiratie en innovatieve concepten met de lekkerste producten. Binnenkort geven we meer informatie de vacatures in België.

Oostzaan

Ben je een ervaren poelier / slager of anders mesvaardig, neem dan gerust contact op.

Winkels

Voor diverse plaatsen / regio’s zijn we op zoek naar verkoopspecialisten wild en gevogelte.

o Den Haag
o Haarlem
o Alkmaar
o Amsterdam (hulpkracht donderdagavond & zaterdag)
o Rotterdam
o Roosendaal e.o.
o Vlissingen
o Eindhoven
o Eindhoven (avond)

o Leiden
o Utrecht
o Almere

 

Stages

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en zien wij meerwaarde in het aannemen van stagiaires. Zo kan een frisse blik en een beperkt takenpakket firma Ruig helpen waarbij wij de student de kans bieden mee te lopen op een echte afdeling om zo te ondervinden hoe de werkzaamheden er in de alledaagse praktijk aan toe gaan. Naast opleidingen in de vleesverwerking nemen wij regelmatig stagiaires in huis voor de afdeling Marketing (marketing/communicatie/design studenten), (Financiële) Administratie en Kwaliteitsdienst. Ook voor technische opleidingen hebben we de benodigde accreditatie. Je kunt ons hiervoor altijd een open sollicitatie sturen.

Dit kunt u doen door het volgende e-mailadres te gebruiken werken@ruig.nl