Vacatures

Werken bij Ruig? Hieronder treft u een overzicht aan van al onze openstaande vacatures. Klik op onderstaande vacature titel voor meer informatie.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakbekwame mensen. Mocht u over ervaring in het poeliers- en/of slagersvak beschikken of bent u werkzaam als zelfstandig werkend kok, maar vindt u geen vacature in uw regio, schroom dan niet om ons uw cv toe te zenden.

Oostzaan

Online Marketeer Ben jij die marketing duizendpoot?
Junior Inkoper Loop je altijd een stap voor op nieuwe ontwikkelingen in de markt?
National Accountmanager Met jouw skills weet je het verschil te maken door stabiele klantenrelaties op te bouwen en new business te genereren
Logistiek medewerker Ons logistieke team is op zoek naar een collega voor de verwerking van de uitgaande goederenstroom.
Snijder in opleiding  wil je het vak leren, neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Ben je een ervaren poelier / slager of anders mesvaardig, neem dan gerust contact op.

Winkels

Voor diverse plaatsen / regio’s zijn we op zoek naar verkoopspecialisten wild en gevogelte.

o Den Haag o Rotterdam
o Leiden

 

 Orderverzamelaar horecagroothandel binnen de vestiging in Zwolle verzamel je de orders die naar de klanten gaan.

Stages

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en zien wij meerwaarde in het aannemen van stagiaires. Zo kan een frisse blik en een beperkt takenpakket firma Ruig helpen waarbij wij de student de kans bieden mee te lopen op een echte afdeling om zo te ondervinden hoe de werkzaamheden er in de alledaagse praktijk aan toe gaan. Naast opleidingen in de vleesverwerking nemen wij regelmatig stagiaires in huis voor de afdeling Marketing (marketing/communicatie/design studenten), (Financiële) Administratie en Kwaliteitsdienst. Ook voor technische opleidingen hebben we de benodigde accreditatie. Je kunt ons hiervoor altijd een open sollicitatie sturen.

Dit kunt u doen door het volgende e-mailadres te gebruiken werken@ruig.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.