Webpoelier                                       

De Webpoelier.nl is de webshop van Ruig, met als doel ons ambachtelijke assortiment ook verkrijgbaar te maken voor particulieren. Vanuit uw luie stoel wild en gevogelte van restaurant kwaliteit bestellen bij een echte poelier!

Maar waarom een webwinkel voor een poelier? Thuis luxe dineren is een echte trend geworden. Dit heeft meerdere redenen maar één is toch wel de opkomst van hobbykoks. Bovendien wordt steeds meer culinair thuis gegeten om geld te besparen. Maar ook bij speciale gelegenheden is thuis eten zeer populair geworden. Bij thuis luxe dineren hoort natuurlijk vlees van topkwaliteit. En er is voor een hobbykok toch niets dat meer motiveert dan complimenten van uw gezin of gasten. Maar waar vindt u vlees als wild en gevogelte van restaurant kwaliteit. Want de poelier bij u om de hoek is inmiddels ook verdwenen. Juist, bij de Webpoelier. De oplossing om op een eenvoudige manier toch het specialisme van een echte poelier in huis te halen. Een poelier die inmiddels zijn sporen heeft verdiend.

Webpoelier                                       <img src='http://www.ruig.nl/wp-content/uploads/2013/01/webpoelier-icon-4-e1359648863127.jpg'>