Ambacht in de Zorg

Ook in de zorg mag smakelijk gegeten worden! Daarom heeft Ruig een totaalconcept ontwikkeld voor wild en gevogelte, specifiek bestemd voor de institutionele markt. Ambacht in de Zorg!

Al sinds 1975 beschikt Ruig over een eigen keuken waarin koks dagelijks lekker ambachtelijke gevogelteproducten vers bereiden als cordon blues, langzaam gegaarde filets en rollades, burgers en worsten. Hierdoor heeft u niet alleen keuze uit een uitgebreid assortiment verse producten, maar ook over producten die al ambachtelijk gerookt, gekookt, gebraden of gegrild zijn.

We hebben een selectie uit ons totale assortiment gemaakt, speciaal voor de zorg. Deze is verdeeld in categorieën, met één belangrijke overeenkomst: al onze producten worden op zeer ambachtelijke wijze geproduceerd met herkenbare smaken.

Het diner is het mooiste moment van de dag. Juist in de zorg.

Ambacht in de Zorg staat daarom ook voor de smaak van vroeger in een modern assortiment.

Kip & kalkoen – rauw

Het rauwe assortiment kip & kalkoen van Koninklijke Ruig omvat alle producten die je maar nodig kunt hebben. Van filets tot rollades, maar ook schnitzels, satés en burgers vind je in ons assortiment.

Op zoek naar scharrelkip met Beter Leven-keurmerk, of halalvlees? Ook dat kunnen we je aanbieden. Alles wat je van een poelier mag verwachten!

Kip & kalkoen – gegaard

We lezen het volop: veel organisaties in de foodservice staan te springen om goed opgeleid personeel. Door te werken met gegaarde producten bespaar je tijd in de keuken. De kwalitatieve convenience van Ruig is tot in de kern gegaard en zeer onderscheidend.

Met producten als pulled chicken of onze gekruide reepjes maak je heerlijke maaltijden met een twist.

Natriumarm

Ieder lichaam heeft natrium nodig. Het is namelijk zeer belangrijk voor de vochthuishouding van het lijf. Toch is het voor sommige mensen beter om niet té veel natrium binnen te krijgen.

Speciaal voor die doelgroep bieden wij een ruime selectie natriumarme producten. Dit assortiment is net zo lekker als de reguliere variant door een uitgekiende mix van specerijen.

Specialiteiten

Buitengewone producten voor de bijzondere momenten: de selectie specialiteiten van Ruig. Een bijzondere rouleau, een gevulde filet van maïskip of ready-to-serve hazenpeper.

Onze specialiteiten worden op ambachtelijke wijze in eigen huis bereid. Authentiek van smaak en verrassend lekker! In een handomdraai maak je van een gewone dag iets heel speciaals.

Exclusieve ambacht

Uiteraard is het gehele assortiment van Ruig beschikbaar voor de zorg, maar daarnaast bieden wij een exclusief assortiment poeliersproducten voor de insitutionele markt.

Dit exclusieve assortiment is kleiner verpakt, veelal zelfs individueel te verkrijgen, en vrijwel elk product is gegaard te bestellen - even verwarmen en dan genieten!