Bao bun met pulled chicken
Bereidingswijze
- Schil de winterwortel en snijd vervolgens in ragfijne julienne.
- Snijd de snackkomkommers in plakjes. Snijd de koriander en de muntblaadjes ragfijn.
- Maak de wortel en komkommer afzonderlijk van elkaar aan met limoensap, -rasp, gesneden koriander en munt, peper en zout.
- Snijd de peper in dunne plakjes. Snijd de radijsjes in plakjes.
- Rooster de pulled chicken in een droge pan tot deze goed warm is en licht krokant begint te worden.
- Verwarm de bao buns volgens de instructie op de verpakking.
- Vul de broodjes met de aangemaakte wortel en plakjes komkommer. Verdeel er de pulled chicken overheen en top met de groene peper, plakjes radijs, het sesamzaad en srirachasaus.
Tip
- Liever wat meer pit? Ga dan voor de spicy variant van de pulled chicken.
Ingrediënten, voor 4 personen
- 300 g pulled chicken
- 4 bao buns
- ¼ winterwortel
- 4 snackkomkommers
- 4 ingemaakte radijsjes
- 1 takje verse munt
- 2 takjes verse koriander
- 1 limoen
- ¼ groene peper
- 4 tl srirachasaus
- 2 tl zwart sesamzaad
- zout
- versgemalen peper
ChefsKip pulled chicken |
ChefsKip pulled chicken spicy |
Per kilo, art.nr. 189109 | Per kilo, art.nr. 189115 |
Werken bij Ruig
Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de levendige wereld van wild en gevogelte!