fbpx

Bereidingswijzer: jouw gids in de keuken

Recepten, Wild & Gevogelte

Voor alles is een eerste keer. Zo ook voor de bereiding van een bepaald stuk vlees. Zeker bij een bijzondere vleessoort, zoals wild of exclusief gevogelte, is het belangrijk om voor de perfecte bereiding te kiezen en een uitstekend gegaard stuk vlees te serveren.

De afgelopen jaren hebben we diverse bereidingswijzers geschreven. De meest populaire zijn de perfecte bereiding van reebout, poldergans, kwartel en everzwijnprocureur. Het succes van deze artikelen was groot en daarom hebben we besloten dit verder uit te bouwen.

Met trots presenteren wij dus onze bereidingswijzer voor wild en gevogelte! Een overzicht met meer dan 40 basisbereidingen. Zo weet je altijd hoe je je vlees perfect gaart in de pan of in de oven. Met andere woorden: je kunt je vlees nu altijd perfect gegaard serveren.

Verkrijg­baarheid

Tijdelijk zijn de Sligro-vestigingen ook toegankelijk voor particuliere klanten! Klik hier voor meer informatie.

Sligro zelfbediening

In 36 Sligro-vestigingen in Nederland vind je een shop-in-shop vestiging van Ruig. Dus ook bij jou in de buurt!

Sligro bezorgservice

Ruig is Sligro Verspartner. Dat betekent dat wild en gevogelte dat je bestelt via Sligro, door ons geleverd wordt.

Ruig bezorgservice

Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Benieuwd of we ook in jouw omgeving leveren?

Winkel Oostzaan

Ben je een particuliere klant? Dan verwelkomen we je graag in onze winkel in Oostzaan, onder de rook van Amsterdam.