Dé terrastrend van deze zomer: Borrel platter

Deze zomer draait alles om de borrel platter, perfect voor gezellige terrasmomenten. Onze platter is gevuld met de heerlijkste kipproducten van Ruig, waaronder gehaktballetjes (eventueel met saus), sous-vide borrelpootjes, spicy sous-vide drumsticks, chicken ribs, huisgemaakte grillworst, kiphaasjes, kippeling, eendenrilette, gerookte eend en gerookte kip. Maak het jezelf en je keuken gemakkelijk en kies voor ons brede assortiment sous-vide gegaarde producten. Door de sous-vide bereiding kan je, zonder veel moeite perfect gegaard vlees serveren. Ideaal voor op elk terras! 

Premiumselectie van Ruig

Houd je platter spannend door regelmatig het assortiment te veranderen. Enkele van onze topproducten zijn:

Makkelijk marge maken

Deze borrel platter biedt uitstekende mogelijkheden voor een aantrekkelijke marge. Hier zijn enkele tips:

  • Portioneren: Zorg voor een evenwichtige portiecontrole. Bied kleine, smaakvolle porties die de kosten beheersen zonder in te boeten op kwaliteit.
  • Sausen en dips: Voeg huisgemaakte sauzen en dips toe. Dit verhoogt de beleving zonder hoge kosten.
  • Presentatie: Presenteer de platter aantrekkelijk. Een mooie presentatie rechtvaardigt een hogere prijs.
  • Upselling: Combineer de platter met bijpassende dranken, zoals speciaalbier of zomercocktails.
  • Menuprijs: Prijs de platter competitief en zorg ervoor dat de prijs je margedoelstellingen haalt. Overweeg een prijs tussen €15-€25, afhankelijk van je locatie en doelgroep.

Met deze borrel platter speel je in op de nieuwste terrastrend en optimaliseer je je marges. Je gasten zullen genieten van de veelzijdige en smaakvolle selectie kipproducten van Ruig, wat zorgt voor een onvergetelijke zomerse borrelervaring.

    Wil je ook zo’n mooie borrel platter serveren?

    Neem contact op met je accountmanager. We verrassen je graag met de lekkerste producten die we in dit artikel gebruikt hebben. Ben je nog geen klant bij Ruig? Geen probleem! We helpen je graag met de mooiste wild en gevogelte producten.