Brochures & leaflets

Bekijk ze hier.

Ben je benieuwd wat wij te bieden hebben? Onze brochures zijn een prima startpunt! Je vindt er ons assortiment, maar ook achtergrondinformatie. Bekijk ze online of vraag je accountmanager om meer informatie. Je zult opmerken dat deze folders onmisbare informatie voor de witte én zwarte brigade bevatten.

We hebben een drietal brochures: Wild, met al ons assortiment uit de vrije natuur. Ook lees je in deze brochure meer over onze geschiedenis en het Jagerstrots-keurmerk. Tam, met alle producten van de boerderij. Van kip en kalkoen tot geit en konijn. Ook ons gemaksassortiment staat erin, waarmee je flink tijd bespaart op je mise-en-place! Tot slot: Loustain. De brochure met het assortimentsoverzicht voor internationaal diepvries bake-off brood, zoete en hartige specialiteiten. Je vindt hierin onze selectie uit de categoriën: zoet, viennoiserie, brood, hartig, patisserie, desserts en bladerdeeg.

Werk je graag conceptmatig? Dan ben je vast gek op onze leaflets! Geen complete, allesomvattende brochures maar korte overzichten met als doel: jou inspireren. We volgen de laatste trends en ontwikkelingen en brengen doorlopend nieuwe concepten op de markt. Onze accountmanagers kunnen je er alles over vertellen, maar ook de poeliers in onze vestigingen zijn echte vakspecialisten. Daag ons maar uit!