Brochures

Bekijk ze hier.

Ons assortiment is overzichtelijk verdeeld over drie brochures. Je kunt ze online helemaal uitpluizen, of vraag ze aan en blader er heerlijk doorheen. Ideale naslagwerken voor iedereen in de foodsector.

In onze Wildbrochure vind je een selectie uit het wildassortiment voor komend wildseizoen inclusief artikelnummers, maar ook verhalen over Ruig en onze oorsprong. Minstens zo belangrijk: een artikel over écht wild met het Jagerstrots-label en uiteraard de jachtkalender. Heb je inspiratie nodig? De 48 pagina’s tellende catalogus staat vol met de mooiste foodbeelden.

De tegenhanger hiervan is de Tambrochure met al ons assortiment ‘van de boerderij’. Van kip en kalkoen tot geit en konijn. Ook ons gemaksassortiment staat erin, waarmee je flink tijd bespaart op je mise-en-place! Natuurlijk vind je ook hier schitterende beelden en ontzettend veel inspirerende gerechten.

De catalogus van Loustain is het assortimentsoverzicht voor internationaal diepvries bake-off brood, zoete en hartige specialiteiten. Je vindt hierin onze selectie uit de categoriën: zoet, viennoiserie, brood, hartig, patisserie, desserts en bladerdeeg.

Brochure aanvragen

Lees je liever op papier? Dan begrijpen we – je bent niet de enige. We sturen graag één of meerdere van onze brochures naar je op. We vinden het wel belangrijk om te melden dat we onze brochures uitsluitend versturen naar bedrijven in de foodsector. Alle andere geïnteresseerden nodigen we van harte uit om online te bladeren.


TamWild
De nieuwe Loustain-catalogus is uitsluitend online beschikbaar.