Caesarsalade met kip

Recepten, Wild & Gevogelte

Bereidingswijze

  • Kook de eieren 8 minuten. Laat schrikken en pel voorzichtig. Snijd in vieren.
  • Dresseer de sla luchtig op het bord.
  • Pluk of snijd de kipfilet en verdeel over en tussen de salade.
  • Schaaf dunne ‘blaadjes’ van de kaas met behulp van een dunschiller en verdeel met de eieren over de salade.
  • Bestrooi met de gesneden peterselie en schenk er de dressing overheen.
  • Strooi er ten slotte de croutons overheen.

    Ingrediënten, voor 4 personen

    • 160 g ijsbergsla
    • 200 g sous-vide gegaarde kipfilet
    • 4 eieren
    • 40 g Reypenaer
    • 4 g gesneden peterselie
    • 60 ml Caesar dressing
    • 60 g saladecroutons
    Kipfilet sous-vide gegaard

    Per kilo, art.nr. 003090

    Werken bij Ruig

    Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.

    Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de levendige wereld van wild en gevogelte!