Cajun rookworst met shrimps

Recepten, Wild & Gevogelte

Bereidingswijze

  • Snijd 12 mooie plakken van de rookworst en prik samen met 1 verse gamba aan een spiesje.
  • Bestrooi met de helft van de cajunkruiden en besprenkel met olijfolie, sap en rasp van limoen en een snufje zout.
  • Hak de peterselie fijn en bestrooi de spiesjes met de helft van de peterselie.
  • Meng de mayonaise met de rest van de cajunkruiden en de peterselie en verfris eventueel met een beetje limoensap.
  • Verwarm een tafelbarbecue voor tot deze goed heet is. De spiesen kunnen ook in een grillpan of op een reguliere barbecue bereid worden.
  • Rooster de spiesjes om en om tot de gamba’s net gaar en mooi gekleurd zijn.
  • Serveer de cajunmayonaise er apart bij.

    Ingrediënten, hapje voor 4 personen

    • 1 gevogelterookworst
    • 12 verse gamba’s
    • 2 tl cajunkruiden
    • 4 el mayonaise
    • 1 limoen
    • 4 takjes platte peterselie
    • scheutje olijfolie
    • versgemalen peper
    • zout
      Gevogelte rookworst

      Pak 2 stuks x 100 gram, art.nr. 745613

      Werken bij Ruig

      Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.

      Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de levendige wereld van wild en gevogelte!