ConceptenWild & Gevogelte

Kip&: de smaakvolle mix met oesterzwam

Vlees eten voor een gezondere en groenere wereld. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dankzij de introductie van Kip& is het mogelijk. Chefskip, verrijkt met minimaal 40% oesterzwam. Een innovatieve smaakbeleving en -combinatie die de smaakpapillen verrast. Exact waar de bewuste consument tegenwoordig naar op zoek is. Een alternatief met behoud van smaak én structuur.

Bereid met Chefskip

Geen gewone kip, maar Chefskip als basisingrediënt. Dat is ons duurzame en betaalbare alternatief voor reguliere kip, waarbij naast een kwalitatief goed product ook met dierenwelzijn en het milieu rekening wordt gehouden! Deze duurzamere kip is dé perfecte basis voor Kip&. Lees via deze link meer over Chefskip.

Minimaal 40% oesterzwam

Sleutelingrediënt van Kip& is de oesterzwam. Tenminste 40% van Kip& bestaat uit oesterzwam. Dit is een schelpvormige paddenstoel, ook bekend als de vegetarische biefstuk. Door zijn vlezige structuur én bite is dit product de ultieme vleesvervanger.

De umami smaak van de oesterzwam verrijkt de smaak van Chefskip op fantastische wijze. Een gezond, lekker en verantwoord alternatief voor het traditionele vlees.

Hybride vlees

Kip& is een hybride product. En net als dat een hybride auto, zoals een Prius, twee krachtbronnen combineert, gebeurt dat ook bij Kip&. Een deel van het vlees bestaat namelijk uit een plantaardige grondstof. Oesterzwam in dit geval.

Tijdens de ontwikkeling van Kip& hadden we één doel: niet te ver afwijken van het toegankelijke. De heerlijke pure smaak van de kip moest behouden blijven.

We zijn trots om te schrijven dat we hierin geslaagd zijn. Kies je voor Kip&, dan kies je bewust voor duurzaamheid. En dat zonder in te leveren op smaak!

Kip& burger

De Kip& burger is een heerlijke gebraden burger met een goed verhaal en 40% oesterzwam. De burger kan in de oven, in de pan of op de barbecue worden verwarmd.

De smaak van de Kip& burger is zoals het een goede kipburger betaamt: Perfect gekruid, met voldoende ruimte om je eigen signatuur aan te brengen.

Kip& mini gehaktballetjes

Deze gebraden Kip& mini gehaktballetjes zijn heerlijk bij de borrel. Lekker pittig en zowel koud als warm zeer smakelijk. Eventueel enkele minuten verwarmen in de oven, magnetron of in de pan.

Dankzij het receptuur met 40% oesterzwam is het vezelrijk en bevatten de balletjes minder calorieën.

Kip& braadworst

Op een broodje, als onderdeel van de maaltijd, op de barbecue – de mogelijkheden met de Kip& braadworst van 45% oesterzwam zijn eindeloos.

De umami smaak met bite komt bij de braadworst goed naar voren. Even aanbraden in de pan of op de BBQ en genieten van deze innovatieve braadworst!

Ruig’s Kip& biedt je eindeloze voordelen:

Unieke smaak: Umami met bite
Vezelrijk en lager in calorieën
Draagt bij aan een beter milieu
Toegankelijk en betaalbaar
Verbeterd dierenwelzijn