ConceptenWild & Gevogelte

Maak het verschil met Easy Food

De tijd dat we buiten doorbrengen is behoorlijk toegenomen. Wat is er lekkerder dan na een lange dag werken of tijdens je vrije dag te ontspannen op een terras. Verwen en verras uw gasten op het terras en laat u inspireren door onze suggesties. Bovendien voldoet het vlees van kip (en gevogelte) volledig aan de trend van gezond en caloriearm eten. Deze producten zijn authentiek van smaak én verrassend lekker. Gemakkelijk op voorraad te houden. En vlug op tafel!

Ruig heeft hét assortiment om snel en veilig allerlei kip en ander gevogelte producten te bereiden. Van prachtige op beukenhout gerookte producten tot huisgemaakte ambachtelijke patés. Elk product heeft zijn unieke smaak en verhaal, maar met kwaliteitsgarantie.

Gerookt
Ons in eigen huis gerookt gevogelte is zeer smakelijk. Het roken op beukenhout geeft het sappige vlees een milde, unieke rooksmaak zonder nasmaak en een mooie gerookte roodachtige tot bruine kleur. Roken van vlees is hip en past uitstekend in de hedendaagse trends.

Gegrilde kipreepjes
Naturel, fris, mild of pittig. Deze veelzijdige kipreepjes zijn perfect van smaak en op ambachtelijke wijze gebraden. Serveer ze in een pita pocket of met flat bread. Maar ook prima te serveren als sandwich, in een wrap of in een salade. Verrassend te gebruiken op een pizza of flammkuchen of op loaded fries.

Pulled
Pulled meat, het is de trots van Amerika. Heel langzaam gebraden vlees van kip of kalkoen met een geheime kruidenmix. Het resultaat: Boterzacht, heerlijk gekruid draadjesvlees. Dit gerecht kan natuurlijk geserveerd worden met een afbakbroodje, maar ook perfect voor in een burrito!

Comfort food
Het ultieme good food! Stuk voor stuk ambachtelijk bereide producten van topkwaliteit vlees. Geef uw kaart een luxe uitstraling met deze in eigen huis bereide burgers, worsten en saté.

Borrelplank
Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. U kunt hiermee alle kanten op. Maak een plank met uitzonderlijk gerookte gevogelte producten. Maak de beleving af en serveer er een paté bij en een klein broodje. Een prachtig product voor op een toastje is de rillette van eend of gans. De rillette heeft een mooie grove structuur. Een verrassende aanvulling zijn de kwarteleieren.

Meer borrelplank-inspiratie? Lees ons artikel over The Hunter's Platter!