Concepten

Minder stress in de keuken

We lezen het volop: de horeca staat te springen om (goed opgeleid) personeel. Hoe voorkom je dat de crew in je keuken last krijgt van het tekort aan goed opgeleid personeel op de arbeidsmarkt? Simpel! Door te werken met kwalitatieve convenience bespaar je tijd en kosten.

Het Easy Food assortiment van Ruig omvat topkwaliteit gevogelte dat u gegarandeerd tijd bespaart. Authentiek van smaak en verrassend lekker. Eenvoudig op voorraad te houden. En in no-time te serveren. Daarnaast voldoet het gevogelte volledig aan de trend van gezond en caloriearm eten. Verwen je gasten en laat onze suggesties je inspireren!

Tip van Ruig!

De sleutel tot succes is creativiteit. Bekijk onze uitgewerkte recepturen en help jouw brigade ook helemaal zen te worden.

Lunch

Met kant-en-klare kipreepjes zoals gyros of lemon pepper is het mogelijk om snel een smakelijk broodje te serveren, warm of koud.

Ook ideaal: in huis gemaakte wraps die alleen even opgewarmd hoeven te worden, 220 óf 100 gram per stuk.

Highlights

  • Kipgyros reepjes
  • Kip lemon pepper reepjes
  • Wrap Mexicaans
  • Mini wrap Mexicaans

Loaded fries

Loaded fries zijn de manier om je te onderscheiden. Je voegt flink wat ambacht toe aan je menukaart.

Met kipshoarma, kip in Indische pindasaus, pulled chicken of pulled turkey verbeter je eenvoudig je marge en versbeleving.

Highlights

  • Kipshoarma reepjes
  • Kip in Indische pindasaus
  • Pulled Chicken
  • Pulled Turkey

Diner

Voorgegaarde burgers en worsten vragen om een korte bereiding en bieden je de kans een eigen signatuur aan te brengen.

Ook kipfilets en rollades zijn gebraden te verkrijgen. In vele gerechten in te zetten: no waste dus!

Highlights

  • Kipburger gebraden
  • Kipworst gegaard
  • Kipfilet gebraden
  • Kiprollade gebraden

Borrel

Een tapasplank biedt legio mogelijkheden om te varieren. Met eendenbitterballetjes, gevogelterookworst, kwartelboutjes en een rillette heb je een mooie basis.

Vul de plank aan met gerookte eend, een mooie paté of kleine sateetjes.

Highlights

  • Eendenbitterballetjes
  • Gevogelterookworst
  • Kwartelboutjes gekonfijt
  • Eendenrillettes

Sous-vide

Sous-vide betekent vacuümgaren, waarbij op lage, constante temperatuur wordt gegaard in eigen sappen van het vlees.

Bij sous-vide garing blijven alle smaken en het natuurlijke vocht behouden, wat zorgt voor een optimaal resultaat. Topkwaliteit gevogelte met de ultieme smaak: nu kant-en-klaar.

Highlights

  • Kipdrumstick sous-vide
  • Kipfilet sous-vide

Beter Leven

Easy Food met één of twee sterren Beter Leven keurmerk is een bewuste keuze voor duurzaamheid.

Omdat scharrelkippen van een langzamer groeiend ras zijn, is de smaak beter en de malsheid van het vlees onovertroffen.

Highlights

  • Kipfilet gerookt 1*
  • Kipdijsaté gebraden 1*
  • Cajun wings gebraden 1*
  • Kipnuggets gebraden 2*

Vind je dit ook interessant?