Creatief in crisistijd: boxen & mondkapjes

Blogs, Nieuws, Wild & Gevogelte

Deze tijd vraagt om creatief ondernemen. Het is niet het moment om bij de pakken neer te zitten, maar juist nu moet je door met nieuwe ontwikkelingen. Hans van der Linde, directeur van Van der Linde Catering + Evenementen, is zo’n rasondernemer die overal kansen ziet.

De coronacrisis gaat ongetwijfeld de geschiedenisboeken in als een van de állermoeilijkste tijden die de hospitalitysector ooit gekend heeft. De vraag ‘wat kan er wel?’ heeft bij Van der Linde een mooie ontwikkeling gebracht: de smaakvolle box. Een giftbox van mooie materialen met nóg mooiere inhoud. Bijvoorbeeld de December Dinerbox. Een uniek alternatief voor het kerstdiner of traditionele kerstpakket.

De December Dinerbox bevat een luxe viergangen diner met een winters tintje. Bijvoorbeeld een voorgerecht met reepaté en een hoofdgerecht met een suprême van parelhoen. Tel daar een gemakkelijke bereiding bij op en je weet dat je hiermee een geweldig cadeau in huis haalt. Kies je voor bijpassende wijnen, dan is de beleving helemaal compleet.

Van der Linde Catering + Evenementen kent een historie die ons terugvoert naar de jaren ’60. Gestart werd met een lunchroom, bedrijfscatering kwam erbij en een luxe traiteurswinkel passeerde eveneens de revue.

Begin jaren ’90 ging het roer om: het besluit om uitsluitend door te groeien met partycatering werd gemaakt. Enkele jaren geleden kwam Food Concepts + Hospitality Management er als bedrijfsonderdeel bij.  “Met deze nieuwe strategie groeit Van der Linde Catering + Evenementen als specialist op food concepten en hospitality in de breedte op nieuwe markten.” schrijven zij hierover op hun website.

Ook Gastvrijmondkapje.nl is een slimme zet van Van der Linde. De transparante mondkapjes verzekeren dat je glimlach en mimiek zichtbaar blijven. Handig voor iedereen die een gastvrije en vriendelijke uitstraling belangrijk vindt!

Stilstand is achteruitgang. Dat weten ze bij Van der Linde Catering + Evenementen maar al te goed. De combinatie van wilskracht en op-en-top ondernemerschap zorgen voor een inspirerend verhaal. Ruig is dan ook trotse partner van deze innovatieve onderneming!