De wildbrochure is weer uit!

Nieuws, Wild & Gevogelte

De wildbrochure van Ruig is een vaste waarde in de betere keuken. Niet alleen omdat het een ideaal assortimentsoverzicht is (en nog bestand tegen vocht ook), maar zeker voor de inspiratie. Prachtige foto’s van horecawaardige gerechten, prachtig opgemaakte borden en slimme tips.

Maar vergeet ook de zwarte brigade niet. Duidelijke en objectieve informatie per dier, maar ook van de delen. Zo zijn de belangrijkste kenmerken eenvoudig over te brengen aan je gasten – en we weten allemaal dat storytelling steeds belangrijker wordt.

Ook onze concepten als The Hunters Platter, Stoer stoven met wild en de ultieme garing van wild, sous-vide, worden uitgelicht. Zelfs de belangrijkste verhalen van Ruig worden verteld. De oorsprong van ons bedrijf, duurzaamheid en kwaliteit vind je terug in de wildbrochure.

Ook de jachtkalender is terug te vinden in de wildbrochure. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt voor het wildseizoen in jouw zaak onder handbereik. Vraag de brochure nu aan of bekijk ‘m online!

Bekijk de brochures

Vraag de brochure van jouw voorkeur nu aan, dan sturen we de brochure zo snel mogelijk naar je op. Blader je liever online? Dat kan uiteraard ook!

Wil je daarna nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee!

Verkrijg­baarheid

Sligro zelfbediening

In 36 Sligro-vestigingen in Nederland vind je een shop-in-shop vestiging van Ruig. Dus ook bij jou in de buurt!

Sligro bezorgservice

Ruig is Sligro Verspartner. Dat betekent dat wild en gevogelte dat je bestelt via Sligro, door ons geleverd wordt.

Ruig bezorgservice

Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Benieuwd of we ook in jouw omgeving leveren?

Winkel & webshop

Ben je een particuliere klant? Dan zien we je graag in onze winkel in Oostzaan of kun je bestellen via onze webshop.