Flammkuchen met gekonfijte eendenbout

Recepten, Wild & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 ˚C bovenwarmte.
2. Leg de bodem op een bakplaat en smeer in met de chutney.
3. Pluk het vlees van de eendenbouten in mooie stukjes en verdeel over de bodem.
4. Strooi er de zonnebloempitten overheen en steek er her en der topjes rozemarijn tussen.
5. Schaaf er de Parmezaanse kaas overheen. Maal er nog wat peper over.
6. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 8 minuten goudbruin en krokant.

Ingrediënten voor één flammkuchen
1 ronde flammkuchenbodem
2 flinke el Ardeense ui en frambozenchutney
2 gekonfijte eendenbouten
1 el zonnebloempitten
2 takjes rozemarijn
50 g Parmezaanse kaas
versgemalen peper

Werken bij Ruig

Op zoek naar een leuke baan bij een stabiel familiebedrijf met enorme historie? Dan zit je bij Ruig goed!

Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Als je reageert op een vacature hoor je binnen twee weken van ons. We kijken uit naar je bericht!