Foodservice

Voor ondernemingen in foodservice-industrie is Koninklijke Ruig een uitstekende partner. Of je nou bij ons wil inkopen als grote cateraar, verantwoordelijk bent voor de F&B bij een pretpark of het gezelligste eetcafé van de stad runt: we zijn er voor je. Met dank aan meer dan 125 jaar ervaring kunnen we je perfect bedienen.

Dat doen we voornamelijk via Sligro Food Group. Ruig is al sinds 1994 verspartner van Sligro en de samenwerking is intensief. In Nederland runt Ruig in maar liefst 36 zelfbedieningsgroothandels van Sligro de poeliersafdeling. Bij onze zuiderburen vind je ons ook. Daar zijn inmiddels de eerste 3 vestigingen te vinden, en dat aantal zal de komende jaren alleen maar verder toenemen.

Uiteraard is het mogelijk om online je keuze te maken. Dan levert Sligro via de bezorgservice bij je aan de deur. Het bestelsysteem van Sligro is namelijk gekoppeld aan dat van Ruig. Zo komt je bestelling real-time bij ons binnen. Bijkomend voordeel: via de bezorgservice kun je naast ons bijzonder uitgebreide assortiment wild, gevogelte en specialiteiten ook kiezen voor artikelen van Loustain. Deze selectie brood- en keukenspecialiteiten is een vaste waarde in vele keukens.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Meer informatie?