Handbite Caesar met pulled chicken
Bereidingswijze
Kook de kwarteleieren 2 minuten in ruim water. Laat ze schrikken in ijswater en pel ze. Draai de mayonaise met de ansjovisfilet fijn in een keukenmachine.
Snijd het desembrood in fijne brunoise, besprenkel met wat olijfolie en bak in een oven van 180°C in circa 8 minuten goudbruin. Verwarm de pulled chicken kort tot lauwwarm.
Snijd de suikersla doormidden en dresseer hier de pulled chicken op. Dresseer de ansjovismayonaise over de pulled chicken. Halveer de kwarteleieren en breng ze op smaak met peper en zout. Dresseer deze op de pulled chicken.
Rasp de Parmezaanse kaas over de suikersla en garneer het gerecht af met de desemcroutons en eventueel wat cress.
Ingrediënten, voor 4 personen
- 2 kwarteleieren
- 100 g mayonaise
- 6 ansjovisfilets
- 1 snee desembrood
- Olijfolie
- 2 stuks cogollos
- 100 g pulled chicken
- 50 g Parmezaanse kaas
- Cress, naar eigen inzicht

Kwartel eieren rauw
Pak 20 stuks x 25 gram

Werken bij Ruig
Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.