Haute friture: tapas­kroketjes en empanadas

Nieuws, Wild & Gevogelte

Met haute friture creëer je een culinaire beleving. Geniet van ambachtelijke kwaliteit met de juiste smaak. Daarom introduceren wij een selectie tapaskroketjes en empanadas. We noemen ze dan ook liever geen snacks, maar delicatessen.

We bereiden de tapaskroketjes en empanadas op traditionele wijze, met de beste, verse ingrediënten. Dat maakt ze uitzonderlijk geschikt als amuse, voorgerecht of bijgerecht maar natuurlijk ook als tapas op de borrelplank.

Tapaskroketjes (30 gram per stuk)

Reestoof

Dit wilde kroketje wordt bereid met reevlees, ui, champignons, knolselderij en rode wijn. De verfijnde wildsmaak maakt dit een culinair genoegen.

Tom ka kai

Gebaseerd op de klassieke Thaise kippensoep. Bereid met kip, kokos-melk, citroengras, kafferlimoen en koriander. Ultieme smaaksensatie!

Empanadas (25 gram per stuk)

Oriental pulled chicken

De Oosterse smaken zijn te danken aan de topkwaliteit ingrediënten: kip, ui, prei, knoflook, rode peper, koriander en oestersaus maken dit ultieme fusion.

Pollo piri piri

Lekker pittige Portugese smaken in een empanada! Bereid met kip, ui, rode paprika, ui, knoflook, rode peper en tomaat. Heerlijk van smaak!

Fusion

De fusion-keuken is een kookkunst waarbij elementen uit verschillende culinaire tradities uit verschillende landen, regio’s en culturen worden gecombineerd.

Ons nieuwe tapasassortiment is hier een schoolvoorbeeld van. Zo zijn kroketjes van origine een Franse ontdekking en empanadas naar Spanje terug te traceren. Dankzij de diverse, internationale vullingen ontstaat een interessant samenspel van smaken.