Hertencarpaccio met grapefruit chutney

Recepten, Wild & Gevogelte

Bereidingswijze

  • Laat de marmelade smelten in een steelpan en voeg 1 el water, de azijn en rode peper toe. Meng alles door elkaar en breng op smaak met wat zout.
  • Snijd de rode grapefruit in stukjes en meng met de bieslook door de marmelade.
  • Haal de plakjes carpaccio los en verdeel over 4 bordjes. Schep er wat van de grapefruit op.
    Herten carpaccio gesneden

    Per pakje van 80 gram, art.nr. 178206

    Ingrediënten, hapje voor 4 personen

    • 1 verpakking hertencarpaccio (diepvries), ontdooid
    • 1 el sinaasappelmarmelade
    • 1 el wittewijnazijn
    • ½ rode peper, fijngesneden
    • ½ grapefruit, de schil eraf gesneden
    • 4 takjes bieslook

      Werken bij Ruig

      Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.

      Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de levendige wereld van wild en gevogelte!