Hertencarpaccio met kruidenmayonaise

Recepten, Wild & Gevogelte

Bereidingswijze

  • Verhit de olie en frituur hierin de pappadums kort zodat ze in omvang verdubbelen, maar wel licht van kleur blijven. Laat uitlekken. Pureer de dragon en dille door de mayonaise en schep in een spuitzak.
  • Leg de hertencarpaccio op de pappadums. Zet er kleine stipjes van de kruidenmayonaise en kleine stipjes vijgenconfiture op.
  • Garneer met de cressen, bloemetjes en overige kruiden en serveer.

Ingrediënten, voor 4 personen

  • 1 pak Zainab pappadums
  • 4 pakjes herten carpaccio (80 gr)
  • 4 takjes dragon
  • 4 takjes tijm, gerist
  • Hellmann’s mayonaise
  • Didden vijgenkonfijt
  • Garnering: Cressen en eetbare bloemen
    Herten carpaccio gesneden
    Vijgen konfijt
    Artikelnummer: 108379 Artikelnummer: 567222

     

    Werken bij Ruig

    Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.

    Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de levendige wereld van wild en gevogelte!