Ideale desserts voor take-away

Blogs, Loustain

Massaal storten de restaurants en cafés in Nederland die weer verplicht op slot moeten zich op afhalen en thuisbezorgen van smakelijke gerechten en hele menu’s, inclusief desserts.

Ben je ook op zoek naar desserts die je één, twee, drie kan ‘serveren’? Wij hebben de oplossing. We bieden desserts waar je als chef je eigen signatuur aan kan geven. Met de smaak van zelfgemaakt!

Hoe werkt dat dan, vraag je je af. Begin met een keuze te maken uit het klassieke dessert-assortiment van Loustain, zoals een chocoladekubus met krokant hart van amandel in chocolademousse of een soufflé van chocolade met een vloeibaar hart van chocolade. Werk ze af met een saus, decoratie of stukjes fruit. De mogelijkheden zijn legio!

Op zoek naar vegan dessert? Ook daarmee kunnen we je helpen. Ze zijn niet alleen cute en ongelooflijk lekker, maar ook 100% veganistisch. En de perfecte portie!

Bekijk alle brochures

Ons totale assortiment is opgedeeld in verschillende brochures. Daarmee heb je altijd een overzicht van onze producten én een schat aan informatie en inspiratie binnen handbereik.

Wil je daarna nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee!