Loaded fries: Simpelweg onweerstaanbaar
Met de kipproducten van Ruig maak je van een simpel bord frites in één keer een hoogwaardige maaltijd. Het smaakt
Lees meer
The Hunters Platter
Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Je kunt alle kanten op. Haak met je tapasplank
Lees meer
Instructievideo: wilde duif fileren
Wilde duiven zijn een ware delicatesse. Productspecialist Armand Janssen laat in deze instructievideo stap voor stap zien hoe je van
Lees meer
Yoghurttaco’s met pulled wild boar
Meng het paprika- en chilipoeder en komijnzaad. Wrijf het vlees ermee in. Bak het vlees in een koekenpan rondom bruin
Lees meer
Instructievideo: patrijs fileren
Productspecialist Armand Janssen legt in deze video stap voor stap uit hoe je patrijs fileert en hoe je een kap
Lees meer
Lasagne van patrijs
Fileer de patrijzen (bekijk in deze video hoe je dat doet), haal het vlees van de pootjes en trek een
Lees meer
Uit het AD: Liever eten dan weggooien
"Uitroeien Canadese gans doodzonde: 'Liever eten dan weggooien'" kopt het Algemeen Dagblad op 4 september 2018. Het gehele artikel van
Lees meer
Wilde eend met sinaasappel
Schil de wortels en halveer ze over de lengte. Hussel wortels en sjalotpartjes in een kom met een paar eetlepels
Lees meer
Topclass: Meet vegetables
Topclass 25 oktober 2018 2018 is hét jaar van groenten. Groenten nodigen jou als chef uit tot creativiteit. Varieer je
Lees meer
Grasgevoerd Nieuw-Zeelands boerderijhert
Cervena hertenvlees is afkomstig van de Silver Fern Farms, de grootste producent van Nieuw-Zeeland. Dit hertenvlees staat voor superzacht, eerste
Lees meer
Kerntemperaturen – de perfecte bereiding
Wanneer is uw vlees gaar? Met een thermometer kunt u eenvoudig de kerntemperatuur van het vlees bepalen. Dat werkt een
Lees meer
Instructievideo: poldergans fileren
Het fileren van een wilde gans, oftewel een poldergans, is zelf prima te doen. De productspecialist van Koninklijke Ruig -
Lees meer
De vliegende G4 uit de polder
In 1999 werd door de overheid de jacht op de ganzen verboden. Het verbod ging zelfs zo ver, dat geen
Lees meer
Rumaki van gans en spek met kastanjecrème
Meng de droge sherry, met een halve eetlepel kastanjecrème en de gembersiroop en marineer hierin de stukken gesneden gansfilet. Peper
Lees meer
Maak het verschil met Easy Food
De tijd dat we buiten doorbrengen is behoorlijk toegenomen. Wat is er lekkerder dan na een lange dag werken of
Lees meer
Zomerse salade met Nieuw-Zeelands hert
Verwarm voor de vinaigrette de wijn, de azijn en de opengesneden vanillepeul licht gedurende 30 minuten. Voeg de honing en
Lees meer
Poldergans: de perfecte bereiding
Poldergans wordt ook wel wilde gans genoemd en valt onder schadewild. Dit houdt in dat de overheid maatregelen heeft genomen
Lees meer
Jagerstrots, eerlijk vlees uit de vrije natuur
Écht wild met de vrije natuur van Europa als bron. Dat is Jagerstrots. Vlees met een goed verhaal, waarbij respect
Lees meer
De wildbrochure is uit!
Onze nieuwe wildbrochure is uit! Vraag ‘m hier aan! De passie voor goed, eerlijk en lekker eten staat centraal bij
Lees meer
Oer-Hollands vliegend wild
Wild op het menu in augustus en september kan prima! Het wildseizoen start met de jacht op de eenden. De
Lees meer
Stoer stoven met wild
De koude, maar gezellige wintermaanden staan weer voor de deur. Avonden heerlijk tafelen met winterse maaltijden. Genieten van bijvoorbeeld stoere
Lees meer
Met Ruig op safari – Everzwijn
Iedereen kent wel de big five in Afrika, maar ken je al de grote vijf van Ruig? De meest indrukwekkende
Lees meer
Geitenlam, een eigenwijs Hollands product
Geitenlamsvlees is in Nederland nog een onbekend en ondergewaardeerd product, terwijl het wereldwijd wordt beschouwd als luxe delicatesse. Het is
Lees meer
Genieten van spiesen
De laatste jaren is het barbecueën steeds meer een culinaire trend geworden. Jouw gasten imponeer je niet alleen meer met
Lees meer
Ruig’s ronde van Frankrijk
Frankrijk heeft smaak en traditie in een hoog vaandel en daardoor kunt u in alle vertrouwen genieten van het lekkere
Lees meer
Salade van gerookte eend en verse geitenkaas
- Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan. - Meng de olijfolie met de frambozenazijn en voeg
Lees meer
Met Ruig op safari – Hert
Iedereen kent wel de big five in Afrika, maar ken je al de grote vijf van Ruig? De meest indrukwekkende
Lees meer