Het wildseizoen: bestaat dat nog?
Er is geen moment in het jaar te bedenken waarop er géén wild te verkrijgen in. Loop een van onze
Lees meer
Instructievideo: Tamme eend uitsnijden
Van de tamme eend heb je mannetjes, de canard, en vrouwtjes, de canette. In deze video laat Armand Janssen, onze
Lees meer
De wildbrochure is weer uit!
De wildbrochure van Ruig is een vaste waarde in de betere keuken. Niet alleen omdat het een ideaal assortimentsoverzicht is
Lees meer
Ganzen tellen op een grauwe, bewolkte dag
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Instructievideo: Roadkill chicken (spatchcock)
Elk seizoen is barbecueseizoen! En wat is er nou lekkerder dan een hele kip? Door de kip butterfly te snijden
Lees meer
Bourgondisch genieten van botermalse steaks
Zodra de dagen korter worden, de bomen kaal worden en de verwarming in huis weer een graadje hoger gedraaid wordt,
Lees meer
The Hunters Platter
Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Je kunt alle kanten op. Haak met je tapasplank
Lees meer
Stoer stoven met wild
Stoven is een kooktechniek waarbij je vlees kort aanbraadt en vervolgens langzaam en lang laat verder garen door het onder
Lees meer
Sous-vide: ultieme garing van wild
Wild wordt vaak gezien als iets dat lastig te bereiden is, maar hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wanneer je
Lees meer