Kwartel bereiden in de pan, de oven en op de BBQ
Kwartel bereiden is niet lastig, maar vraagt wel om de juíste bereiding. Het is delicaat gevogelte met een heerlijk zachte
Lees meer
Home-made pulled chicken
Verwarm de oven voor op 180 graden Snijd de kipfilets ongeveer 0,5 cm diep in. Door een kruis te snijden
Lees meer
Kip&: de smaakvolle mix met oesterzwam
Vlees eten voor een gezondere en groenere wereld. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dankzij de introductie
Lees meer
Saté van Nieuw-Zeelands hert
Een super-de-luxe spies van Nieuw-Zeelands hert. Nieuw-Zeelands hert heeft een subtiele smaak en een delicate textuur. Heerlijke spiesen met een
Lees meer
Instructievideo: Technische delen van hert ontvliezen
Van de technische delen van het hert snij je dankzij deze instructie van Armand Janssen zelf biefstukken. We laten zien
Lees meer
BBQ-Platter – serveer als een chef!
De laatste jaren is het barbecueën steeds meer een culinaire trend geworden. Je gasten imponeer je niet alleen meer met
Lees meer
Slow cooking: pulled ribs van everzwijn
Pulled ribs - het klinkt zelfs stoer! Als je ruim de tijd neemt om te garen, een uur of vier,
Lees meer
De oorsprong van Loustain – specialisten sinds 1976
Bij velen is de bedrijfsnaam Loustain bekend en wordt onmiddellijk gekoppeld aan bake-off. Maar wist je dat het bedrijf in
Lees meer
Reebout-biefstukjes met pompoencrème
Er is niets zo biologisch als wild. De reebok, dus het mannetje, is een echt zomerwild. In de zomer eet
Lees meer