Geitenlam opdelen met productspecialist Armand
Het opdelen van een geitenlam tot zijn natuurlijke delen is prima te leren. De productspecialist van Ruig, Armand Janssen, laat
Lees meer
Viennoiserie, wat is dat eigenlijk?
Viennoiserie is een Frans word waarmee zoete, luxe broodjes bedoeld worden die traditioneel gegeten worden tijdens het ontbijt of bij
Lees meer
Geitenlam: een eigenwijs Nederlands product
Geitenlamsvlees is in Nederland nog een onbekend en ondergewaardeerd product, terwijl het wereldwijd wordt beschouwd als luxe delicatesse. Het is
Lees meer
Uitgebreid assortiment: meer genieten van Loustain
Met de introductie van de nieuwe Loustain brochure introduceren we tevens 35 nieuwe artikelen in zes categorieën. Een prachtige boost
Lees meer
Vliegverkeer: over de jacht op ganzen
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Loustain introduceert… De nieuwe brochure!
Loustain’s brood- en keukenspecialiteiten vormen een vaste waarde op vele menukaarten. Lekker eten is de basis. En die moet goed
Lees meer
Chefskip, het duurzame alternatief
De keuze voor Chefskip is een keuze voor een duurzaam, maar betaalbaar alternatief voor reguliere kip. Met Chefskip hebben we
Lees meer
Vegan junkfood met Loustain
Perfect passend in de trend van Vegan Junkfood: een pita pocket met falafel en alfalfa, met als ‘pièce de résistance’
Lees meer
Maaltijdsalade van quinoa met kipfilet
Verwarm de oven voor op 165°C. Leg de kipfilets in een ovenschaal, voeg 4 eetlepels yoghurt toe, schenk er de
Lees meer