Proef de Feestdagen op 7 & 8 december
Als Sligro Verspartner staan de producten van Ruig centraal in het Kerst Inspiratiemagazine van Sligro. Met heerlijke recepten en volop
Lees meer
Verras je gasten met een gerold hoofdgerecht
De naam zegt het eigenlijk al. Rollades zijn opgerold en uitgebeend vlees. Ging het vroeger vooral om kleinere stukken vlees
Lees meer
Ruig in Antwerpen: Sligro-ISPC geopend
Vanaf vandaag, 27 november, is Sligro-ISPC in Antwerpen geopend. Mét een prachtige Wild & Gevogelte-afdeling van Koninklijke Ruig. Onze slogan,
Lees meer
Het nieuwe Webpoelier.nl
Ruig is een groothandel, zoals je ongetwijfeld weet. Maar we zijn er ook voor particuliere klanten. Via onze winkel in
Lees meer
De perfecte bereiding van een hele kalkoen
Het is één van de tradities die we graag in ere houden: Kalkoen met kerst. Kalkoen is wel veel groter
Lees meer
Ganzendag bij de lokale wildbeheereenheid
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Zo zond onze collega
Lees meer
Procureur van everzwijn: de perfecte bereiding
Everzwijn, oftewel wild zwijn, is een geweldig product en het meest natuurlijke scharrelvlees. Want wild eten is verantwoord eten. Eerlijk
Lees meer
Een Ruig kerstmenu – drie gangen inspiratie
De feestdagen zijn traditioneel gezien hét moment om te genieten van lekker eten. Maar het is ook het moment om
Lees meer
Pollo alla cacciatora
Pollo alla cacciatora is een Italiaanse klassieker. Cacciatora betekent jager, en dit gerecht is dan ook een stoofpot in jagersstijl.
Lees meer