Blogs

Met poelier Ruig op safari – alles over struisvogel
Struisvogels zijn loopvogels en komen oorspronkelijk uit Afrika. Ze vallen niet onder pluimvee, maar onder de categorie loopvogels. De struisvogel
Lees meer
Instructievideo: Geitenlamsschouder ontbenen
Zelf een mooie rollade maken van de voorbout van een geitenlam, ook wel schouder genoemd? Of wil je stoofvlees snijden?
Lees meer
Instructievideo: Geitenlam opdelen
Het opdelen van een geitenlam tot zijn natuurlijke delen is prima te leren. De productspecialist van Ruig, Armand Janssen, laat
Lees meer
Viennoiserie, wat is dat eigenlijk?
Viennoiserie is een Frans word waarmee zoete, luxe broodjes bedoeld worden die traditioneel gegeten worden tijdens het ontbijt of bij
Lees meer
Vliegverkeer: over de jacht op ganzen
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Respect voor het ambacht
Al meer dan 125 jaar beoefenen we bij Ruig een prachtig ambacht. En dan krijg je soms het gevoel alles
Lees meer
Oliebollenjacht: een eindejaarstraditie
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Ganzendag bij de lokale wildbeheereenheid
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Zo zond onze collega
Lees meer
Instructievideo: wilde duif fileren
Wilde duiven zijn een ware delicatesse. Productspecialist Armand Janssen laat in deze instructievideo stap voor stap zien hoe je van
Lees meer