Blogs

Instructievideo: Tamme eend uitsnijden
Van de tamme eend heb je mannetjes, de canard, en vrouwtjes, de canette. In deze video laat Armand Janssen, onze
Lees meer
Ganzen tellen op een grauwe, bewolkte dag
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Instructievideo: Roadkill chicken (spatchcock)
Elk seizoen is barbecueseizoen! En wat is er nou lekkerder dan een hele kip? Door de kip butterfly te snijden
Lees meer
Instructievideo: Kip uitbenen
Het lijkt zo simpel, maar soms is een instructievideo toch geen verkeerd idee. Hoe been je nou een kip uit?
Lees meer
Instructievideo: Technische delen van hert ontvliezen
Van de technische delen van het hert snij je dankzij deze instructie van Armand Janssen zelf biefstukken. We laten zien
Lees meer
Instructievideo: Geitenlamsschouder ontbenen
Zelf een mooie rollade maken van de voorbout van een geitenlam, ook wel schouder genoemd? Of wil je stoofvlees snijden?
Lees meer
Instructievideo: Geitenlam opdelen
Het opdelen van een geitenlam tot zijn natuurlijke delen is prima te leren. De productspecialist van Ruig, Armand Janssen, laat
Lees meer
Viennoiserie, wat is dat eigenlijk?
Viennoiserie is een Frans word waarmee zoete, luxe broodjes bedoeld worden die traditioneel gegeten worden tijdens het ontbijt of bij
Lees meer
Vliegverkeer: over de jacht op ganzen
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer