Blogs

De meest diervriendelijke foie gras
Als je op zoek bent naar de meest diervriendelijke foie gras, dan moet je op zoek naar een alternatief. Over
Lees meer
Instructievideo: Kip verdelen in technische delen
We zijn zo gewend om gewoon een filet, dij of drumstick te kopen dat we haast zouden vergeten dat het
Lees meer
Kip uit het bos van des Landes
De overtreffende trap van scharrelen: loslopen in een bos, zonder omheining en met insecten en zaden volop tot je beschikking.
Lees meer
Instructievideo: Tam konijn opdelen
Als je een tam konijn in het geheel koopt en zelf opdeelt, is dat economisch gezien het meest voordelig. Onze
Lees meer
Hazenpad: de jacht op haas
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Instructievideo: Plating van eendenleverpaté met reecarpaccio
De eendenleverpaté met reecarpaccio bereiden we zelf, in Oostzaan. Met de hand - en daar is het resultaat dan ook
Lees meer
Bâtard: echt Frans brood van Loustain
Meel, water, gist, zout ... brood! Wij leveren al sinds jaar en dag hét echte Franse brood met de kwaliteit
Lees meer
Foie fin: het duurzame alternatief voor foie gras
Interesse in Foie Fin? Bekijk dan ook dit artikel over Foie Royale. Heb je voor de feestdagen een gerecht in
Lees meer
Het wildseizoen: bestaat dat nog?
Er is geen moment in het jaar te bedenken waarop er géén wild te verkrijgen in. Loop een van onze
Lees meer