Concepten

Sous-vide: de ultieme garing van wild gevogelte
Misschien denk je dat wild moeilijk te bereiden is, maar het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wanneer je wild
Lees meer
Verras je gasten met een gerold hoofdgerecht
De naam zegt het eigenlijk al. Rollades zijn opgerold en uitgebeend vlees. Ging het vroeger vooral om kleinere stukken vlees
Lees meer
Loaded fries: Simpelweg onweerstaanbaar
Met de kipproducten van Ruig maak je van een simpel bord frites in één keer een hoogwaardige maaltijd. Het smaakt
Lees meer
The Hunters Platter
Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Je kunt alle kanten op. Haak met je tapasplank
Lees meer
Maak het verschil met Easy Food
De tijd dat we buiten doorbrengen is behoorlijk toegenomen. Wat is er lekkerder dan na een lange dag werken of
Lees meer
Jagerstrots, eerlijk vlees uit de vrije natuur
Écht wild met de vrije natuur van Europa als bron. Dat is Jagerstrots. Vlees met een goed verhaal, waarbij respect
Lees meer
Oer-Hollands vliegend wild
Wild op het menu in augustus en september kan prima! Het wildseizoen start met de jacht op de eenden. De
Lees meer
Stoer stoven met wild
De koude, maar gezellige wintermaanden staan weer voor de deur. Avonden heerlijk tafelen met winterse maaltijden. Genieten van bijvoorbeeld stoere
Lees meer
Geitenlam, een eigenwijs Hollands product
Geitenlamsvlees is in Nederland nog een onbekend en ondergewaardeerd product, terwijl het wereldwijd wordt beschouwd als luxe delicatesse. Het is
Lees meer