Concepten

The Hunters Platter
Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Je kunt alle kanten op. Haak met je tapasplank
Lees meer
Bourgondisch genieten van botermalse steaks
Zodra de dagen korter worden, de bomen kaal worden en de verwarming in huis weer een graadje hoger gedraaid wordt,
Lees meer
Stoer stoven met wild
Stoven is een kooktechniek waarbij je vlees kort aanbraadt en vervolgens langzaam en lang laat verder garen door het onder
Lees meer
Sous-vide: ultieme garing van wild
Wild wordt vaak gezien als iets dat lastig te bereiden is, maar hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wanneer je
Lees meer
Jagerstrots, eerlijk vlees uit de vrije natuur
Écht wild met de vrije natuur van Europa als bron. Dat is Jagerstrots. Vlees met een goed verhaal, waarbij respect
Lees meer
Kip&: de smaakvolle mix met oesterzwam
Vlees eten voor een gezondere en groenere wereld. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dankzij de introductie
Lees meer
BBQ-Platter – serveer als een chef!
De laatste jaren is het barbecueën steeds meer een culinaire trend geworden. Je gasten imponeer je niet alleen meer met
Lees meer
Geitenlam: een eigenwijs Nederlands product
Geitenlamsvlees is in Nederland nog een onbekend en ondergewaardeerd product, terwijl het wereldwijd wordt beschouwd als luxe delicatesse. Het is
Lees meer
Minder stress in de keuken
We lezen het volop: de horeca staat te springen om (goed opgeleid) personeel. Hoe voorkom je dat de crew in
Lees meer