Concepten

Kip&: de smaakvolle mix met oesterzwam
Vlees eten voor een gezondere en groenere wereld. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dankzij de introductie
Lees meer
BBQ-Platter – serveer als een chef!
De laatste jaren is het barbecueën steeds meer een culinaire trend geworden. Je gasten imponeer je niet alleen meer met
Lees meer
Geitenlam: een eigenwijs Nederlands product
Geitenlamsvlees is in Nederland nog een onbekend en ondergewaardeerd product, terwijl het wereldwijd wordt beschouwd als luxe delicatesse. Het is
Lees meer
Minder stress in de keuken
We lezen het volop: de horeca staat te springen om (goed opgeleid) personeel. Hoe voorkom je dat de crew in
Lees meer
Het vakantiegevoel met Easy Food
Het vakantiegevoel. Geen stress. Alle tijd. Genieten van de rust en even helemaal zen worden. Hoe heerlijk zou het zijn om
Lees meer
Sous-vide: de ultieme garing van wild gevogelte
Misschien denk je dat wild moeilijk te bereiden is, maar het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wanneer je wild
Lees meer
Verras je gasten met een gerold hoofdgerecht
De naam zegt het eigenlijk al. Rollades zijn opgerold en uitgebeend vlees. Ging het vroeger vooral om kleinere stukken vlees
Lees meer
Loaded fries: Simpelweg onweerstaanbaar (met recepten!)
Met de kipproducten van Ruig maak je van een simpel bord frites in één keer een hoogwaardige maaltijd. Het smaakt
Lees meer
The Hunters Platter
Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Je kunt alle kanten op. Haak met je tapasplank
Lees meer