Jagerstrots, eerlijk vlees uit de vrije natuur
Écht wild met de vrije natuur van Europa als bron. Dat is Jagerstrots. Vlees met een goed verhaal, waarbij respect
Lees meer
Jachtkalender: een overzicht van beschikbaar wild
Het wildseizoen is één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Vaak denkt men dat het wildseizoen start op 15
Lees meer
Instructievideo: Kip uitbenen
Het lijkt zo simpel, maar soms is een instructievideo toch geen verkeerd idee. Hoe been je nou een kip uit?
Lees meer
Kwartel bereiden in de pan, de oven en op de BBQ
Kwartel bereiden is niet lastig, maar vraagt wel om de juíste bereiding. Het is delicaat gevogelte met een heerlijk zachte
Lees meer
Home-made pulled chicken
Verwarm de oven voor op 180 graden Snijd de kipfilets ongeveer 0,5 cm diep in. Door een kruis te snijden
Lees meer
Kip&: de smaakvolle mix met oesterzwam
Vlees eten voor een gezondere en groenere wereld. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dankzij de introductie
Lees meer
Saté van Nieuw-Zeelands hert
Een super-de-luxe spies van Nieuw-Zeelands hert. Nieuw-Zeelands hert heeft een subtiele smaak en een delicate textuur. Heerlijke spiesen met een
Lees meer
Instructievideo: Technische delen van hert ontvliezen
Van de technische delen van het hert snij je dankzij deze instructie van Armand Janssen zelf biefstukken. We laten zien
Lees meer
BBQ-Platter – serveer als een chef!
De laatste jaren is het barbecueën steeds meer een culinaire trend geworden. Je gasten imponeer je niet alleen meer met
Lees meer