Inspiratie

Instructievideo: Plating van eendenleverpaté met reecarpaccio
De eendenleverpaté met reecarpaccio bereiden we zelf, in Oostzaan. Met de hand - en daar is het resultaat dan ook
Lees meer
Bâtard: echt Frans brood van Loustain
Meel, water, gist, zout ... brood! Wij leveren al sinds jaar en dag hét echte Franse brood met de kwaliteit
Lees meer
Foie fin: het duurzame alternatief voor foie gras
Heb je voor de feestdagen een gerecht in gedachte, maar kom je er niet achter waar je nog foie gras
Lees meer
Sloppy Joe van hertenstoofvlees
Een Sloppy Joe is een Amerikaans gerecht dat normaal gesproken met rundvlees of varkensvlees bereid wordt. Maar dit traditionele recept
Lees meer
Meer doen met hertenvlees
Hert is het meest populaire wild. Niet zomaar, want het is goed verkrijgbaar en de smaak is heerlijk. Of je
Lees meer
The Hunters Platter
Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Je kunt alle kanten op. Haak met je tapasplank
Lees meer
De wildbrochure is weer uit!
De wildbrochure van Ruig is een vaste waarde in de betere keuken. Niet alleen omdat het een ideaal assortimentsoverzicht is
Lees meer
Het wildseizoen: bestaat dat nog?
Er is geen moment in het jaar te bedenken waarop er géén wild te verkrijgen in. Loop een van onze
Lees meer
Instructievideo: Tamme eend uitsnijden
Van de tamme eend heb je mannetjes, de canard, en vrouwtjes, de canette. In deze video laat Armand Janssen, onze
Lees meer