Reebout-biefstukjes met pompoencrème
Er is niets zo biologisch als wild. De reebok, dus het mannetje, is een echt zomerwild. In de zomer eet
Lees meer
De jacht op de reebok is geopend!
De jacht op de reebok is vandaag officieel geopend. Dat maakt het echt zomerwild, want van 1 mei tot en
Lees meer
Instructievideo: Geitenlamsschouder ontbenen
Zelf een mooie rollade maken van de voorbout van een geitenlam, ook wel schouder genoemd? Of wil je stoofvlees snijden?
Lees meer
Tajine van geitenlam
"Geitenlam is populair in de mediterrane keuken, maar in ons land nog redelijk onbekend. Zonde, want de smaak is bijzonder."
Lees meer
Instructievideo: Geitenlam opdelen
Het opdelen van een geitenlam tot zijn natuurlijke delen is prima te leren. De productspecialist van Ruig, Armand Janssen, laat
Lees meer
Viennoiserie, wat is dat eigenlijk?
Viennoiserie is een Frans word waarmee zoete, luxe broodjes bedoeld worden die traditioneel gegeten worden tijdens het ontbijt of bij
Lees meer
Geitenlam: een eigenwijs Nederlands product
Geitenlamsvlees is in Nederland nog een onbekend en ondergewaardeerd product, terwijl het wereldwijd wordt beschouwd als luxe delicatesse. Het is
Lees meer
Uitgebreid assortiment: meer genieten van Loustain
Met de introductie van de nieuwe Loustain brochure introduceren we tevens 35 nieuwe artikelen in zes categorieën. Een prachtige boost
Lees meer
Vliegverkeer: over de jacht op ganzen
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer