Inspiratie

Instructievideo: Tam konijn opdelen
Als je een tam konijn in het geheel koopt en zelf opdeelt, is dat economisch gezien het meest voordelig. Onze
Lees meer
12 keer inspiratie voor een feestelijk diner
Misschien maken we je het zo wel makkelijker, misschien wordt het er nóg moeilijker op... Maar deze 12 recepten zijn
Lees meer
Hertenrack: de perfecte bereiding
Vlees met been is altijd smaakvoller. Als je het vlees van hertenrug combineert met de ribben, dan heb je een
Lees meer
Hazenpad: de jacht op haas
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Instructievideo: Plating van eendenleverpaté met reecarpaccio
De eendenleverpaté met reecarpaccio bereiden we zelf, in Oostzaan. Met de hand - en daar is het resultaat dan ook
Lees meer
Bâtard: echt Frans brood van Loustain
Meel, water, gist, zout ... brood! Wij leveren al sinds jaar en dag hét echte Franse brood met de kwaliteit
Lees meer
Foie fin: het duurzame alternatief voor foie gras
Interesse in Foie Fin? Bekijk dan ook dit artikel over Foie Royale. Heb je voor de feestdagen een gerecht in
Lees meer
Sloppy Joe van hertenstoofvlees
Een Sloppy Joe is een Amerikaans gerecht dat normaal gesproken met rundvlees of varkensvlees bereid wordt. Maar dit traditionele recept
Lees meer
Meer doen met hertenvlees
Hert is het meest populaire wild. Niet zomaar, want het is goed verkrijgbaar en de smaak is heerlijk. Of je
Lees meer