Ganzendag bij de lokale wildbeheereenheid
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Zo zond onze collega
Lees meer
Procureur van everzwijn: de perfecte bereiding
Everzwijn, oftewel wild zwijn, is een geweldig product en het meest natuurlijke scharrelvlees. Want wild eten is verantwoord eten. Eerlijk
Lees meer
Een Ruig kerstmenu – drie gangen inspiratie
De feestdagen zijn traditioneel gezien hét moment om te genieten van lekker eten. Maar het is ook het moment om
Lees meer
Pollo alla cacciatora
Pollo alla cacciatora is een Italiaanse klassieker. Cacciatora betekent jager, en dit gerecht is dan ook een stoofpot in jagersstijl.
Lees meer
Beter Leven week – 22 t/m 28 oktober
Naast het reguliere gangbare kipproduct, hebben we ook heel veel andere smakelijke kippen. Vrije uitloopkippen, sterren-kippen, biologische kippen maar vooral
Lees meer
Loaded fries: Simpelweg onweerstaanbaar
Met de kipproducten van Ruig maak je van een simpel bord frites in één keer een hoogwaardige maaltijd. Het smaakt
Lees meer
The Hunters Platter
Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Je kunt alle kanten op. Haak met je tapasplank
Lees meer
Instructievideo: wilde duif fileren
Wilde duiven zijn een ware delicatesse. Productspecialist Armand Janssen laat in deze instructievideo stap voor stap zien hoe je van
Lees meer
Yoghurttaco’s met pulled wild boar
Meng het paprika- en chilipoeder en komijnzaad. Wrijf het vlees ermee in. Bak het vlees in een koekenpan rondom bruin
Lees meer