Fazant met witlof en kastanje
 Verwarm de oven voor op 180 graden.  Laat de fazanten op kamertemperatuur komen en zout en peper deze van binnen.
Lees meer
Aardpeer & gans
Boen alle aardperen schoon. Meng ze met de knoflook en wat olijfolie en bestrooi met zout en peper. Pof ze
Lees meer
Oliebollenjacht: een eindejaarstraditie
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Sous-vide: de ultieme garing van wild gevogelte
Misschien denk je dat wild moeilijk te bereiden is, maar het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wanneer je wild
Lees meer
Proef de Feestdagen op 7 & 8 december
Als Sligro Verspartner staan de producten van Ruig centraal in het Kerst Inspiratiemagazine van Sligro. Met heerlijke recepten en volop
Lees meer
Verras je gasten met een gerold hoofdgerecht
De naam zegt het eigenlijk al. Rollades zijn opgerold en uitgebeend vlees. Ging het vroeger vooral om kleinere stukken vlees
Lees meer
Ruig in Antwerpen: Sligro-ISPC geopend
Vanaf vandaag, 27 november, is Sligro-ISPC in Antwerpen geopend. Mét een prachtige Wild & Gevogelte-afdeling van Koninklijke Ruig. Onze slogan,
Lees meer
Het nieuwe Webpoelier.nl
Ruig is een groothandel, zoals je ongetwijfeld weet. Maar we zijn er ook voor particuliere klanten. Via onze winkel in
Lees meer
De perfecte bereiding van een hele kalkoen
Het is één van de tradities die we graag in ere houden: Kalkoen met kerst. Kalkoen is wel veel groter
Lees meer