Slow cooking: pulled ribs van everzwijn
Pulled ribs - het klinkt zelfs stoer! Als je ruim de tijd neemt om te garen, een uur of vier,
Lees meer
De oorsprong van Loustain – specialisten sinds 1976
Bij velen is de bedrijfsnaam Loustain bekend en wordt onmiddellijk gekoppeld aan bake-off. Maar wist je dat het bedrijf in
Lees meer
Reebout-biefstukjes met pompoencrème
Er is niets zo biologisch als wild. De reebok, dus het mannetje, is een echt zomerwild. In de zomer eet
Lees meer
De jacht op de reebok is geopend!
De jacht op de reebok is vandaag officieel geopend. Dat maakt het echt zomerwild, want van 1 mei tot en
Lees meer
Instructievideo: Geitenlamsschouder ontbenen
Zelf een mooie rollade maken van de voorbout van een geitenlam, ook wel schouder genoemd? Of wil je stoofvlees snijden?
Lees meer
Tajine van geitenlam
"Geitenlam is populair in de mediterrane keuken, maar in ons land nog redelijk onbekend. Zonde, want de smaak is bijzonder."
Lees meer
Instructievideo: Geitenlam opdelen
Het opdelen van een geitenlam tot zijn natuurlijke delen is prima te leren. De productspecialist van Ruig, Armand Janssen, laat
Lees meer
Viennoiserie, wat is dat eigenlijk?
Viennoiserie is een Frans word waarmee zoete, luxe broodjes bedoeld worden die traditioneel gegeten worden tijdens het ontbijt of bij
Lees meer
Geitenlam: een eigenwijs Nederlands product
Geitenlamsvlees is in Nederland nog een onbekend en ondergewaardeerd product, terwijl het wereldwijd wordt beschouwd als luxe delicatesse. Het is
Lees meer