Het vakantiegevoel met Easy Food
Het vakantiegevoel. Geen stress. Alle tijd. Genieten van de rust en even helemaal zen worden. Hoe heerlijk zou het zijn om
Lees meer
Ree achterbout: de perfecte bereiding
Een ree is geen grazer, maar een knabbelaar. Ze zijn selectief in wat ze eten: zo is de ree gek
Lees meer
Respect voor het ambacht
Al meer dan 125 jaar beoefenen we bij Ruig een prachtig ambacht. En dan krijg je soms het gevoel alles
Lees meer
Jachtkalender: een overzicht van beschikbaar wild
Het wildseizoen is één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Vaak denkt men dat het wildseizoen start op 15
Lees meer
Fazant met witlof en kastanje
 Verwarm de oven voor op 180 graden.  Laat de fazanten op kamertemperatuur komen en zout en peper deze van binnen.
Lees meer
Aardpeer & gans
Boen alle aardperen schoon. Meng ze met de knoflook en wat olijfolie en bestrooi met zout en peper. Pof ze
Lees meer
Oliebollenjacht: een eindejaarstraditie
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Sous-vide: de ultieme garing van wild gevogelte
Misschien denk je dat wild moeilijk te bereiden is, maar het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wanneer je wild
Lees meer
Proef de Feestdagen op 7 & 8 december 2018
Als Sligro Verspartner staan de producten van Ruig centraal in het Kerst Inspiratiemagazine van Sligro. Met heerlijke recepten en volop
Lees meer