Rumaki van gans en spek met kastanjecrème
Meng de droge sherry, met een halve eetlepel kastanjecrème en de gembersiroop en marineer hierin de stukken gesneden gansfilet. Peper
Lees meer
Maak het verschil met Easy Food
De tijd dat we buiten doorbrengen is behoorlijk toegenomen. Wat is er lekkerder dan na een lange dag werken of
Lees meer
Zomerse salade met Nieuw-Zeelands hert
Verwarm voor de vinaigrette de wijn, de azijn en de opengesneden vanillepeul licht gedurende 30 minuten. Voeg de honing en
Lees meer
Poldergans: de perfecte bereiding
Poldergans wordt ook wel wilde gans genoemd en valt onder schadewild. Dit houdt in dat de overheid maatregelen heeft genomen
Lees meer
Jagerstrots, eerlijk vlees uit de vrije natuur
Écht wild met de vrije natuur van Europa als bron. Dat is Jagerstrots. Vlees met een goed verhaal, waarbij respect
Lees meer
De wildbrochure is uit!
Vraag hier de Ruig Wildbrochure aan! De passie voor goed, eerlijk en lekker eten staat centraal bij Ruig. Dat Ruig
Lees meer
Oer-Hollands vliegend wild
Wild op het menu in augustus en september kan prima! Het wildseizoen start met de jacht op de eenden. De
Lees meer
Stoer stoven met wild
De koude, maar gezellige wintermaanden staan weer voor de deur. Avonden heerlijk tafelen met winterse maaltijden. Genieten van bijvoorbeeld stoere
Lees meer
Met poelier Ruig op safari – alles over everzwijn
Iedereen kent wel de big five in Afrika, maar ken je al de grote vijf van Ruig? De meest indrukwekkende
Lees meer