Het vakantiegevoel met Easy Food
Het vakantiegevoel. Geen stress. Alle tijd. Genieten van de rust en even helemaal zen worden. Hoe heerlijk zou het zijn om
Lees meer
Reebout: de perfecte bereiding
Een ree is geen grazer, maar een knabbelaar. Ze zijn selectief in wat ze eten: zo is de ree gek
Lees meer
Respect voor het ambacht
Al meer dan 125 jaar beoefenen we bij Ruig een prachtig ambacht. En dan krijg je soms het gevoel alles
Lees meer
Fazant met witlof en kastanje
 Verwarm de oven voor op 180 graden.  Laat de fazanten op kamertemperatuur komen en zout en peper deze van binnen.
Lees meer
Aardpeer & gans
Boen alle aardperen schoon. Meng ze met de knoflook en wat olijfolie en bestrooi met zout en peper. Pof ze
Lees meer
Oliebollenjacht: een eindejaarstraditie
De passie voor wild & gevogelte loopt bij Ruig als een rode draad door het bedrijf. Collega (en fanatiek jager)
Lees meer
Proef de Feestdagen op 7 & 8 december 2018
Als Sligro Verspartner staan de producten van Ruig centraal in het Kerst Inspiratiemagazine van Sligro. Met heerlijke recepten en volop
Lees meer
Verras je gasten met een gerold hoofdgerecht
De naam zegt het eigenlijk al. Rollades zijn opgerold en uitgebeend vlees. Ging het vroeger vooral om kleinere stukken vlees
Lees meer
Ruig in Antwerpen: Sligro-ISPC geopend
Vanaf vandaag, 27 november, is Sligro-ISPC in Antwerpen geopend. Mét een prachtige Wild & Gevogelte-afdeling van Koninklijke Ruig. Onze slogan,
Lees meer