Inspiratie

Topclass 2018: Meet vegetables
Topclass 25 oktober 2018 2018 is hét jaar van groenten. Groenten nodigen jou als chef uit tot creativiteit. Varieer je
Lees meer
Grasgevoerd Nieuw-Zeelands boerderijhert
Cervena hertenvlees is afkomstig van de Silver Fern Farms, de grootste producent van Nieuw-Zeeland. Dit hertenvlees staat voor superzacht, eerste
Lees meer
Kerntemperaturen van wild en gevogelte – de perfecte bereiding
Wanneer is uw vlees gaar? Met een thermometer kunt u eenvoudig de kerntemperatuur van het vlees bepalen. Dat werkt een
Lees meer
Instructievideo: poldergans fileren
Het fileren van een wilde gans, oftewel een poldergans, is zelf prima te doen. De productspecialist van Koninklijke Ruig -
Lees meer
De vliegende G4 uit de polder
In 1999 werd door de overheid de jacht op de ganzen verboden. Het verbod ging zelfs zo ver, dat geen
Lees meer
Rumaki van gans en spek met kastanjecrème
Meng de droge sherry, met een halve eetlepel kastanjecrème en de gembersiroop en marineer hierin de stukken gesneden gansfilet. Peper
Lees meer
Maak het verschil met Easy Food
De tijd dat we buiten doorbrengen is behoorlijk toegenomen. Wat is er lekkerder dan na een lange dag werken of
Lees meer
Zomerse salade met Nieuw-Zeelands hert
Verwarm voor de vinaigrette de wijn, de azijn en de opengesneden vanillepeul licht gedurende 30 minuten. Voeg de honing en
Lees meer
Poldergans: de perfecte bereiding
Poldergans wordt ook wel wilde gans genoemd en valt onder schadewild. Dit houdt in dat de overheid maatregelen heeft genomen
Lees meer