Recepten

Kwartel bereiden in de pan, de oven en op de BBQ
Kwartel bereiden is niet lastig, maar vraagt wel om de juíste bereiding. Het is delicaat gevogelte met een heerlijk zachte
Lees meer
Home-made pulled chicken
Verwarm de oven voor op 180 graden Snijd de kipfilets ongeveer 0,5 cm diep in. Door een kruis te snijden
Lees meer
Saté van Nieuw-Zeelands hert
Een super-de-luxe spies van Nieuw-Zeelands hert. Nieuw-Zeelands hert heeft een subtiele smaak en een delicate textuur. Heerlijke spiesen met een
Lees meer
Slow cooking: pulled ribs van everzwijn
Pulled ribs - het klinkt zelfs stoer! Als je ruim de tijd neemt om te garen, een uur of vier,
Lees meer
Reebout-biefstukjes met pompoencrème
Er is niets zo biologisch als wild. De reebok, dus het mannetje, is een echt zomerwild. In de zomer eet
Lees meer
Tajine van geitenlam
"Geitenlam is populair in de mediterrane keuken, maar in ons land nog redelijk onbekend. Zonde, want de smaak is bijzonder."
Lees meer
Vegan junkfood met Loustain
Perfect passend in de trend van Vegan Junkfood: een pita pocket met falafel en alfalfa, met als ‘pièce de résistance’
Lees meer
Maaltijdsalade van quinoa met kipfilet
Verwarm de oven voor op 165°C. Leg de kipfilets in een ovenschaal, voeg 4 eetlepels yoghurt toe, schenk er de
Lees meer
Reebout: de perfecte bereiding
Een ree is geen grazer, maar een knabbelaar. Ze zijn selectief in wat ze eten: zo is de ree gek
Lees meer