Recepten

Procureur van everzwijn: de perfecte bereiding
Everzwijn, oftewel wild zwijn, is een geweldig product en het meest natuurlijke scharrelvlees. Want wild eten is verantwoord eten. Eerlijk
Lees meer
Een Ruig kerstmenu – drie gangen inspiratie
De feestdagen zijn traditioneel gezien hét moment om te genieten van lekker eten. Maar het is ook het moment om
Lees meer
Pollo alla cacciatora
Pollo alla cacciatora is een Italiaanse klassieker. Cacciatora betekent jager, en dit gerecht is dan ook een stoofpot in jagersstijl.
Lees meer
Yoghurttaco’s met pulled wild boar
Meng het paprika- en chilipoeder en komijnzaad. Wrijf het vlees ermee in. Bak het vlees in een koekenpan rondom bruin
Lees meer
Lasagne van patrijs
Fileer de patrijzen (bekijk in deze video hoe je dat doet), haal het vlees van de pootjes en trek een
Lees meer
Wilde eend met sinaasappel
Schil de wortels en halveer ze over de lengte. Hussel wortels en sjalotpartjes in een kom met een paar eetlepels
Lees meer
Kerntemperaturen – de perfecte bereiding
Wanneer is uw vlees gaar? Met een thermometer kunt u eenvoudig de kerntemperatuur van het vlees bepalen. Dat werkt een
Lees meer
Rumaki van gans en spek met kastanjecrème
Meng de droge sherry, met een halve eetlepel kastanjecrème en de gembersiroop en marineer hierin de stukken gesneden gansfilet. Peper
Lees meer
Zomerse salade met Nieuw-Zeelands hert
Verwarm voor de vinaigrette de wijn, de azijn en de opengesneden vanillepeul licht gedurende 30 minuten. Voeg de honing en
Lees meer