Recepten

Reebout-biefstukjes met pompoencrème
Er is niets zo biologisch als wild. De reebok, dus het mannetje, is een echt zomerwild. In de zomer eet
Lees meer
Tajine van geitenlam
"Geitenlam is populair in de mediterrane keuken, maar in ons land nog redelijk onbekend. Zonde, want de smaak is bijzonder."
Lees meer
Slow cooking: pulled ribs van everzwijn
Pulled ribs - het klinkt zelfs stoer! Als je ruim de tijd neemt om te garen, een uur of vier,
Lees meer
Vegan junkfood met Loustain
Perfect passend in de trend van Vegan Junkfood: een pita pocket met falafel en alfalfa, met als ‘pièce de résistance’
Lees meer
Maaltijdsalade van quinoa met kipfilet
Verwarm de oven voor op 165°C. Leg de kipfilets in een ovenschaal, voeg 4 eetlepels yoghurt toe, schenk er de
Lees meer
Ree achterbout: de perfecte bereiding
Een ree is geen grazer, maar een knabbelaar. Ze zijn selectief in wat ze eten: zo is de ree gek
Lees meer
Fazant met witlof en kastanje
 Verwarm de oven voor op 180 graden.  Laat de fazanten op kamertemperatuur komen en zout en peper deze van binnen.
Lees meer
Aardpeer & gans
Boen alle aardperen schoon. Meng ze met de knoflook en wat olijfolie en bestrooi met zout en peper. Pof ze
Lees meer
De perfecte bereiding van een hele kalkoen
Het is één van de tradities die we graag in ere houden: Kalkoen met kerst. Kalkoen is wel veel groter
Lees meer