Recepten

Maaltijdsalade van quinoa met kipfilet
Verwarm de oven voor op 165°C. Leg de kipfilets in een ovenschaal, voeg 4 eetlepels yoghurt toe, schenk er de
Lees meer
Reebout: de perfecte bereiding
Een ree is geen grazer, maar een knabbelaar. Ze zijn selectief in wat ze eten: zo is de ree gek
Lees meer
Fazant met witlof en kastanje
 Verwarm de oven voor op 180 graden.  Laat de fazanten op kamertemperatuur komen en zout en peper deze van binnen.
Lees meer
Aardpeer & gans
Boen alle aardperen schoon. Meng ze met de knoflook en wat olijfolie en bestrooi met zout en peper. Pof ze
Lees meer
De perfecte bereiding van een hele kalkoen
Het is één van de tradities die we graag in ere houden: Kalkoen met kerst. Kalkoen is wel veel groter
Lees meer
Procureur van everzwijn: de perfecte bereiding
Everzwijn, oftewel wild zwijn, is een geweldig product en het meest natuurlijke scharrelvlees. Want wild eten is verantwoord eten. Eerlijk
Lees meer
Een Ruig kerstmenu – drie gangen inspiratie
De feestdagen zijn traditioneel gezien hét moment om te genieten van lekker eten. Maar het is ook het moment om
Lees meer
Pollo alla cacciatora
Pollo alla cacciatora is een Italiaanse klassieker. Cacciatora betekent jager, en dit gerecht is dan ook een stoofpot in jagersstijl.
Lees meer
Yoghurttaco’s met pulled wild boar
Meng het paprika- en chilipoeder en komijnzaad. Wrijf het vlees ermee in. Bak het vlees in een koekenpan rondom bruin
Lees meer