Recepten

Kerntemperaturen van wild en gevogelte – de perfecte bereiding
Wanneer is uw vlees gaar? Met een thermometer kunt u eenvoudig de kerntemperatuur van het vlees bepalen. Dat werkt een
Lees meer
Rumaki van gans en spek met kastanjecrème
Meng de droge sherry, met een halve eetlepel kastanjecrème en de gembersiroop en marineer hierin de stukken gesneden gansfilet. Peper
Lees meer
Zomerse salade met Nieuw-Zeelands hert
Verwarm voor de vinaigrette de wijn, de azijn en de opengesneden vanillepeul licht gedurende 30 minuten. Voeg de honing en
Lees meer
Poldergans: de perfecte bereiding
Poldergans wordt ook wel wilde gans genoemd en valt onder schadewild. Dit houdt in dat de overheid maatregelen heeft genomen
Lees meer
Indiase curry van geitenlam
Ingrediënten voor 4 personen 1 kg geitenlam stoofvlees 2 el olie 2 tl zout 200 ml water 1 tl zwarte
Lees meer
Salade van gerookte eend en verse geitenkaas
- Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan. - Meng de olijfolie met de frambozenazijn en voeg
Lees meer