Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Je kunt alle kanten op. Haak met je tapasplank in op het seizoen en verrijk hem met wild. Of maak een plank met uitzonderlijk gerookte wildproducten, zoals ham van hert of everwijn. Maak de beleving af en serveer er een wildpaté bij, een compôte of een klein broodje.

Een platter vol met prachtige wildproducten staat al prachtig op tafel, luxere uitstraling te geven zijn er leuke opmaaktips en tevens kostenbesparende trucjes.


 

 

Ruig heeft hét assortiment om the Hunter’s platter te vullen met prachtige producten uit de vrije natuur. Van prachtige gerookte producten op beukenhout tot huisgemaakte ambachtelijke patés. Elk product heeft zijn unieke smaak en verhaal.

Huisgemaakte patés
Onze patés worden in eigen keuken ambachtelijk bereid, waardoor je kunt rekenen op een echt kwaliteitsproduct. De patés hebben allemaal een eigen uitstraling en smaak.

Carpaccio van wild
Een carpaccio met een unieke wildsmaak. De carpaccio is koud gerookt en per portie in plakjes gesneden. Een traditioneel voorgerecht in een verfrissend nieuw jasje.

Vleeswaren
Hammen, rollades, gerookte filets en gedroogde procureur. Een prachtig voorbeeld hiervan is de everzwijncoppa: gedroogd en gekruid procureurvlees.

Worsten en salami’s
De worsten worden bereid met vlees van everzwijn, ree en hert. Op een ambachtelijke wijze bereid en op smaak gebracht met een uitgebalanceerde kruidenmelange.

Bitterballen
Bitterballen bereid met puur vlees uit de vrije natuur: wild. Bijvoorbeeld van ree met rode wijn, of onze eendenbitterballen. Een aanrader bij een wilde borrel.

Konfijten
Om het geheel iets meer kleur te geven kun je potjes konfijt neerzetten. De potjes hebben een luxe uitstraling.

Pulled meat
Pulled meat, het is de trots van Amerika. Heel langzaam gebraden vlees. Gemaakt van puur scharrelvlees.