Jagerstrots, eerlijk vlees uit de vrije natuur

Blogs, Wild & Gevogelte

Écht wild met de vrije natuur van Europa als bron. Dat is Jagerstrots. Vlees met een goed verhaal, waarbij respect voor het dier gegarandeerd is. Wij bieden wild dat het seizoen ons brengt. Rechtstreeks van de jager, speciaal voor jou geselecteerd.
Jagerstrots biedt je eindeloze voordelen!

De vrije natuur als bron
Ons wild komt van zo dichtbij als mogelijk, maar zo ver weg als noodzakelijk. Met de vrije natuur van Europa als bron. De dieren hebben een vrij leven in de natuur gehad, veel bewogen, zelf voedsel bij elkaar gesprokkeld en voor nageslacht gezorgd.

Dit zorgt voor een bijzondere smaakbeleving. Bovendien is wild van Jagerstrots een onbewerkt product dus een bewuste keuze. Het voldoet volledig aan de vraag naar eerlijk en puur vlees.

Wat het seizoen ons brengt
We hebben alles in huis voor een complete wildkaart. Ieder seizoen een andere vleessoort. Want wild is een seizoensproduct waarbij we afhankelijk zijn van wat de natuur ons geeft.

Ruig heeft alles in huis voor een complete wildkaart en helpt de foodprofessional het verschil te maken met wild van Jagerstrots.

Gediplomeerde jagers
De jagers waarmee we samenwerken, jagen met het grootste respect voor het dier en uiterst zorgvuldig. Ze zijn trots op hun beroep als wildbeheerder.

Naast dat onze gekwalificeerde jagers de dieren keuren, registreren zij de dieren ook op diersoort en plaats. Daarna wordt ieder dier voorzien van een wildmerk. De jager houdt bovendien bij wanneer en aan wie hij of zij het wild heeft verkocht. Met andere woorden: traceerbaar van jager tot bord.

Jagerstrots biedt je eindeloze voordelen:

Vlees met een goed verhaal
Speciaal voor jou geselecteerd
Onderscheidend en verrassend
Goede wildkaart zorgt voor extra omzet
Jagerstrots als margemaker
Gezond vlees met een specifieke smaak

Meer inspiratie?

Nog meer lezen? Graag! We publiceren doorlopend mooie recepten, innovatie concepten en het meest opvallende nieuws. Alles wat je als echte foodie of foodprofessional nodig hebt dus!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.