Nieuw: kipgehaktballetjes in saus

Nieuws, Wild & Gevogelte

Nieuw in het assortiment van Ruig: kipgehaktballetjes in een smakelijke saus. We combineren de gebraden balletjes met een subtiele tomatensaus, authentieke ketjapsaus en een kruidige satésaus. Prima voor een eenvoudige snelle maaltijd met pasta, brood of met rijst. Daarnaast een zeer smakelijk borrelhapje als je ‘ns zin hebt in wat anders.

Gehaktballetjes in tomatensaus

Onze ambachtelijke gebraden kipgehaktballetjes in een kruidige tomatensaus met een vleugje oregano. Een lekkere Zuid-Europese smaak om snel de sfeer van de méditerranée in huis te halen. Perfect als Spaanse tapas of in een Italiaanse pasta!

Gehaktballetjes in ketjapsaus

De ketjapsaus van deze gebraden gehaktballetjes is onderscheidend van smaak.

Mild dankzij de bereiding met tomaat, ui en een vleugje chili. Lekker bij een Oosterse rijsttafel. En een heerlijk borrelhapje bij een lekker drankje!

Gehaktballetjes in satésaus

Deze satésaus is licht pittig en combineert heerlijk met onze gebraden balletjes. Een favoriet voor velen, van jong tot oud!

Zeer smaakvol als borrelhapje en perfect om te combineren met een bord rijst. Ook heerlijk bij de frites of op een broodje. 

De basis voor deze producten zijn onze bekende gebraden gehaktballetjes. Ze zijn goed op smaak gebracht en wegen 25 gram per stuk. We verpakken ze met 15 stuks bij elkaar en voorzien de balletjes van voldoende saus.

De bereiding is eenvoudig: even opwarmen in de pan, 15 minuten au-bain-marie of enkele minuten in de magnetron. Ideaal om snel een smakelijk gerecht te serveren! Heb je liever naturel gehaktballetjes? Die vind je ook in ons assortiment.