NieuwsWild & Gevogelte

De wildbrochure is weer uit!

De wildbrochure van Ruig is een vaste waarde in de betere keuken. Niet alleen omdat het een ideaal assortimentsoverzicht is (en nog bestand tegen vocht ook), maar zeker voor de inspiratie. Prachtige foto’s van horecawaardige gerechten, prachtig opgemaakte borden en slimme tips.

Maar vergeet ook de zwarte brigade niet. Duidelijke en objectieve informatie per dier, maar ook van de delen. Zo zijn de belangrijkste kenmerken eenvoudig over te brengen aan je gasten – en we weten allemaal dat storytelling steeds belangrijker wordt.

Ook onze concepten als The Hunters Platter, Stoer stoven met wild en de ultieme garing van wild, sous-vide, worden uitgelicht. Zelfs de belangrijkste verhalen van Ruig worden verteld. De oorsprong van ons bedrijf, duurzaamheid en kwaliteit vind je terug in de wildbrochure.

Ook de jachtkalender is terug te vinden in de wildbrochure. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt voor het wildseizoen in jouw zaak onder handbereik. Vraag de brochure nu aan of bekijk ‘m online!