NieuwsWild & Gevogelte

Masterclass Foodpairing met hertenvlees op 24 september 2019

Het culinaire wildseizoen staat weer voor de deur. Hoe verras jij je gasten de komende maanden met wild? Tijdens de masterclass ontdek je nieuwe en creatieve smaakcombinaties die je kunt maken met hertenvlees. Uiteraard kun je de methodiek om te komen tot deze smaakcombinaties toepassen op alle smaken die je in je keuken tegenkomt.
Tijdens deze masterclass leer je meer over de achtergrond en smaakbeleving van (Nieuw-Zeelands) hertenvlees. Peter Coucquyt heeft het smaakprofiel van het hertenvlees onderzocht en zoomt met je in op de kenmerken van deze prachtige vleessoort. Vervolgens ontdekken jullie samen welke ingrediënten hier perfect mee samen gaan en welke juist niet. De masterclass biedt je volop inspiratie voor smaakvolle invulling van het culinaire wildseizoen.

Wat levert het je op?

  1. Je leert meer over (Nieuw-Zeelands) hertenvlees en de verdere verwerking ervan.
  2. Je doet volop inspiratie op voor het creëren van nieuwe en creatieve smaakcombinaties met (Nieuw-Zeelands) hertenvlees.
  3. Je leert op een andere manier kijken naar aroma & pairing.

Schrijf je via deze link in!