NieuwsWild & Gevogelte

Samen sterk: Zware tijden voor de horeca

Waar we bang voor waren, is nu de waarheid: de horeca zit op slot in ons land.  We leven met je mee en wensen je veel sterkte in de zware tijd die je nu in gaat. Als we kunnen helpen, doen we dat graag. We moeten elkaar er doorheen slepen.

Een mogelijkheid waarmee je in ieder geval nog een deel van je omzet mee op pijl kunt houden, is door te bezorgen. Dat is een schrale troost, maar gelukkig nog toegestaan. Onze vestigingen zijn geopend en indien gewenst is bezorging ook mogelijk. Je zult dus in ieder geval niet zonder voorraad komen te zitten.

Het is belangrijker dan ooit om je te onderscheiden. Nu de markt van maaltijdbezorging wordt overspoeld door nieuwe initiatieven, kun je boven het aanbod uit steken met een uniek assortiment.

Verwerk je voorraad door loaded fries aan te bieden. Je kunt daarmee eindeloos variëren. En dat betekent dat je je voorraad kunt verwerken. Van vlees tot groenten: je waardeert er een ‘gewoon frietje’ mee op tot een kwalitatieve maaltijd met een flinke dosis ambacht.

Tip: bezorg de componenten apart verpakt van elkaar. Dan verzeker je de beste kwaliteit.

In deze onzekere tijd is het belangrijk om verstandig in te kopen. Denk daarom aan de houdbaarheid van alles wat je op voorraad neemt. Je kunt je verse producten invriezen. Daarnaast kun je er voor kiezen om sous-vide te bereiden. Daarmee verleng je de houdbaarheid van je producten en kun je per portie verpakken, om waste te voorkomen.

Ben je door je voorraden heen? Overweeg dan het inkopen van gegaarde reepjes, drumsticks of kipfilets. Deze producten zijn enkele weken houdbaar en kennen vele toepassingen. We denken graag met je mee. Neem gerust contact op met je accountmanager voor alle vragen die je hebt.

Kunnen we je op dit moment ergens mee helpen?

Neem dan contact op met je accountmanager of bel ons:

075 - 684 73 00

Namens het team van Ruig:

BLIJF STERK!