Over ons

sinds 1891.

Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment wild en gevogelte, brood- en keukenspecialiteiten en een selectie aanverwante producten aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Organisatie

Een familiebedrijf als Koninklijke Ruig, dat al zo’n 130 jaar bestaat en inmiddels de 5e generatie aan het roer heeft staan, kan niet zonder een duidelijke organisatiestructuur. Onze missie is de basis van het bedrijf.

Geschiedenis

Het leveren van eerlijke, ambachtelijke producten van topkwaliteit is sinds 1891 verankerd in onze organisatie. Inmiddels zijn we vele jaren verder en heeft Ruig zich ontwikkeld tot het bedrijf wat het nu is.

Duurzaam­heid

Verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Koninklijke Ruig. Het is een leidraad van groot belang voor al onze activiteiten. Alles wat we doen voeren we uit met respect voor mens, dier en milieu.

Werken bij Ruig

Op zoek naar een leuke baan? Je vindt al onze vacatures op onze speciale vacaturewebsite Werken bij Ruig. Naast de nieuwste vacatures, geven onze collega’s je ook letterlijk een kijkje in onze keuken en delen ze waarom werken bij Ruig zo bijzonder is.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de levendige wereld van wild en gevogelte!