Particulier

Ambacht voor iedereen.

Een echte, ambachtelijke poelier vind je bijna nergens meer. Wel in Oostzaan, vlak bij Amsterdam. Daar koop je heerlijk wild en gevogelte, met een smaak zoals je zelden nog tegenkomt. Al decennialang is onze winkel een vast adres voor vele hobbykoks dankzij het brede assortiment.

In de winkel van Ruig zie je altijd dezelfde, vertrouwde gezichten en mag je rekenen op goed advies. Niet alleen op het gebied van bereidingen, maar ook als je nieuwsgierig bent naar de herkomst van ons vlees of op zoek bent naar de ultieme smaakcombinatie.

Ons assortiment wild is verkrijgbaar op gezette tijden. Wat de vrije natuur ons brengt, onbewerkt vlees met de beleving van echt wild. Want daar staan we voor: wild is bij ons ook echt wild. Gelukkig zijn vele wildsoorten het hele jaar door goed verkrijgbaar. Benieuwd naar het beschikbare aanbod? Bekijk dan eens ons assortiment wild & gevogelte of kom langs bij onze poelierswinkel aan het Zuideinde.

Maatregelen tegen Corona

Je bent bij ons van harte welkom! Om te zorgen dat wij op een goede en veilige manier kunnen werken, en jij prettig je inkopen kunt doen, wijzen we je graag op onze regels:

Max. 4 personen in de winkel / Winkel alleen, geef anderen de ruimte / Desinfecteer je handen / Een mondkapje is verplicht / Betaal contactloos / Houd afstand / Geen handcontact

Onze aanbiedingen van deze week!

Contact

Zuideinde 235
1511 GE Oostzaan
info@winkelruig.nl
075 – 684 7333

 

Openingstijden

Dinsdag 12 – 18 uur
Woensdag 09 – 18 uur
Donderdag 09 – 18 uur
Vrijdag 09 – 18 uur
Zaterdag 09 – 17 uur

Nieuw: kipgehaktballetjes in saus

Nieuw in het assortiment van Ruig: kipgehaktballetjes in een smakelijke saus. Subtiele tomatensaus, authentieke ketjapsaus of kruidige satésaus.

Wat zijn hertenwangen en hoe bereid je ze?

Hertenwangen zijn een deel van de kop van het hert. Het zijn echte smaakbommetjes, maar moeten langzaam gestoofd worden om mals te krijgen.

Lees nu alles over tamme eend

Als je voor eendenborst kiest, stellen we je de keuze: wil je eendenfilet van de ‘canard’ of de ‘canette’? En wat kun je met eendenbouten? Alles over tamme eend!