Particulier

Ambacht voor iedereen.

Een echte, ambachtelijke poelier vind je bijna nergens meer. Wel in Oostzaan, vlak bij Amsterdam. Daar koop je heerlijk wild en gevogelte, met een smaak zoals je zelden nog tegenkomt. Al decennialang is onze winkel een vast adres voor vele hobbykoks dankzij het brede assortiment.

In de winkel van Ruig zie je altijd dezelfde, vertrouwde gezichten en mag je rekenen op goed advies. Niet alleen op het gebied van bereidingen, maar ook als je nieuwsgierig bent naar de herkomst van ons vlees of op zoek bent naar de ultieme smaakcombinatie.

Ons assortiment wild is verkrijgbaar op gezette tijden. Wat de vrije natuur ons brengt, onbewerkt vlees met de beleving van echt wild. Want daar staan we voor: wild is bij ons ook echt wild. Gelukkig zijn vele wildsoorten het hele jaar door goed verkrijgbaar. Benieuwd naar het beschikbare aanbod? Bekijk dan eens ons assortiment wild & gevogelte of kom langs bij onze poelierswinkel aan het Zuideinde.

Bestel je liever online?

Wat de reden ook is: soms komt het beter uit om online je producten te bestellen. Via onze webshop, Webpoelier, kun je het lekkerste wild en gevogelte online bestellen. Topkwaliteit zoals je van ons gewend bent, maar dan thuisbezorgd. Bekijk nu ons assortiment!

Onze aanbiedingen van deze week!

Contact

Zuideinde 235
1511 GE Oostzaan
info@winkelruig.nl
075 – 684 7333

 

Openingstijden

Dinsdag 12 – 18 uur
Woensdag 09 – 18 uur
Donderdag 09 – 18 uur
Vrijdag 09 – 18 uur
Zaterdag 09 – 17 uur

Scoor met een winterterras

Ondanks dat de temperaturen aan het dalen zijn, kan je terras op een redelijk eenvoudige manier omgebouwd worden naar een winterterras.

Patrijs met druiven, prei en witbier

In dit bijzondere gerecht is de prei gestoofd in witbier en zijn de druiven in de oven meegebakken met de patrijzen. Het resultaat is waanzinnig!

De roodpoot-patrijs is weer beschikbaar!

Vandaag de dag is Engeland en Schotland de grootste leverancier van de roodpoot-patrijs. Vandaag is de jacht weer van start gegaan!