Private Label

Tot je dienst.

Onder de rook van Amsterdam, in Oostzaan, heeft Ruig een uitgebreide productiefaciliteit. Hier worden wild- en gevogelteproducten onder andere rauw bewerkt, gerookt, gebraden en gekookt. Van op maat gesneden blokjes en reepjes vlees tot stoofschotels en patés: onze productieafdeling is er op ingericht.

Dat betekent dan ook dat we op flexibele wijze klantspecifieke producten kunnen produceren voor diverse markten. In goed overleg wordt het receptuur uitgewerkt en de verpakkingswijze bepaald. Heb je speciale, specifieke wensen? Dat is voor Ruig geen probleem.

Ruig levert al aan diverse ondernemingen in detailhandel en foodservice. Daarnaast komen onze producten terug in de recepturen van maaltijdproducenten. Grote kans dat je dus al eens kennis hebt gemaakt met een product van Ruig, zonder dat je het wist. We leveren zowel via Sligro Food Group als rechtstreeks met onze eigen bezorgservice. 

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten!


  Onze brochures

  Alvast een kijkje in onze keuken? Dan zijn de brochures van Ruig een goed startpunt. Daarin vind je onder andere een selectie van ons assortiment. 

  Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Met onze ervaring en jouw expertise komen we tot een mooi resultaat!

  Verkrijg­baarheid

  Sligro zelfbediening

  In 36 Sligro-vestigingen in Nederland vind je een shop-in-shop vestiging van Ruig. Dus ook bij jou in de buurt!

  Sligro bezorgservice

  Ruig is Sligro Verspartner. Dat betekent dat wild en gevogelte dat je bestelt via Sligro, door ons geleverd wordt.

  Ruig bezorgservice

  Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Benieuwd of we ook in jouw omgeving leveren?

  Winkel Oostzaan

  Ben je een particuliere klant? Dan verwelkomen we je graag in onze winkel in Oostzaan, onder de rook van Amsterdam.