Recepten voor de Slimme Keuken

Loustain, Nieuws, Recepten

Slimme Keuken = slimme recepten en slimme componenten!

Meer marge in minder tijd, met behoud van culinaire kwaliteit. Een oplossing voor chefs, maar vooral door chefs. Onze ervaren chefs kennen de uitdaging van de foodprofessional: hoge tijdsdruk, personeelstekort en druk op marges. Slimme Keuken biedt uitkomst door culinaire inspiratie te combineren met tijdsbesparing in de mise-en-place.

De voordelen van Slimme Keuken

1. Tijdwinst
Met Slimme Keuken bespaar je tijd in je mise-en-place. Bovendien zijn alle slimme recepturen en componenten al met één chef in de keuken, op hoge snelheid te bereiden. Door de snelheid waarmee gerechten bereid worden bespaar je ook op je personeelskosten.

2. Hogere brutomarge met meer rendement
Maak je gebruik van slimme recepturen en componenten dan heeft dat direct positief effect op je bedrijfsresultaat. Maak gebruik van het all-in calculatiedocument: hierin staan de inkooppprijzen, advies verkoopprijzen én marges al voor je berekend. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

3. Behoud van eigen creativiteit en signatuur
Werk je met de slimme componenten, dan profiteer je direct van tijdsbesparing. Hierdoor kun jij je richten op de finishing touch die jouw gerechten eigen maakt, je signatuur. Met de slimme componenten heb je een kwalitatieve basis voor eindeloos mooie gerechten.

4. Minder foodwaste
Koken met Slimme Keuken levert minder foodwaste, zeker ten opzichte van traditioneel koken. Doordat er is nagedacht over portionering van de verpakkingen en bereidingswijze van producten hoef je minder weg te gooien.

Kubus van chocolade en pistache-ijs

Meringuetaartje met lemoncurd

Tarte tatin van appel en kaneelappel

Meer inspiratie?

Nog meer lezen? Graag! We publiceren doorlopend mooie recepten, innovatie concepten en het meest opvallende nieuws. Alles wat je als echte foodie of foodprofessional nodig hebt dus!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.