Recepten

Salade van gerookte eend en verse geitenkaas

- Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan.
- Meng de olijfolie met de frambozenazijn en voeg er naar smaak honing aan toe.
- Maak er de kruidensla mee aan en verdeel de salade over kommetjes. Leg er speels de plakjes eendenborst tussen en garneer met de verse frambozen, een beetje geitenkaas en de topjes kervel.
- Verdeel de rest van de geitenkaas over de plakjes notenbrood, druppel er een beetje honing over en laat gratineren in de voorverwarmde oven.
- Serveer de warme toast bij de salade.

TIP! 
Past perfect bij Campari Tonic

50 ml Campari
150 ml Fever Tree indian tonic

Bouw het drankje op over ijsblokjes in een groot wijn glas. Garneer met een limoen partje.

Geen 18, geen alcohol.
Geniet, maar drink met mate.

 

Ingrediënten

12 plakjes gerookte eendenborst
100 gram verse geitenkaas
50 gram kruidensla
4 plakjes notenbrood
12 verse frambozen
4 topjes verse kervel
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel frambozenazijn
Honing

 

Vind je dit ook interessant?