Winkel & webshop

In de basis is Ruig Wild en Gevogelte een groothandel. Daarnaast bedienen we particuliere klanten met onze winkel in Oostzaan en via onze webshop: WebPoelier.

Onder de rook van Amsterdam vindt u Winkel Ruig, een echte ambachtelijke poelier. Wild van het seizoen en gevogelte zoals kip en kalkoen met de smaak van vroeger. Daarvoor bent u bij de winkel van Ruig aan het goede adres!

Het familiebedrijf heeft al ruim een eeuw bestaansrecht. Vanzelfsprekend heeft deze historie een positief effect op het te verkrijgen assortiment, de aanwezige kennis, de kwaliteit en het stukje ambacht.

Naast het wildassortiment dat op gezette tijden te verkrijgen is, heeft Ruig een uitgebreid assortiment dat het gehele jaar door verkrijgbaar is. Wist u dat veel van het wild bijna het gehele jaar verkrijgbaar is, zoals ree en hert? Net als het gehele jaar ge├»mporteerde vers gevogelte uit Frankrijk. Wij bereiden tevens diverse wildstoofschotels in eigen keuken in Oostzaan. De bereiding conform traditioneel recept met verse groente en de beste ingredi├źnten zorgen voor een heerlijk product.

Openingstijden

Dinsdag 12 - 18 uur
Woensdag 09 - 18 uur
Donderdag 09 - 18 uur
Vrijdag 09 - 18 uur
Zaterdag 09 - 17 uur

 

Contact

Zuideinde 235
1511 GE Oostzaan
info@winkelruig.nl
075 684 7333