Het corona-virus houdt de wereld in zijn greep. Een vreemde tijd, die niemand ooit eerder heeft meegemaakt. Het vraagt om creativiteit en doorzettingsvermogen. We helpen je er graag mee: we doen wat we kunnen. Heb je vragen of ondersteuning nodig? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Denk aan de houdbaarheid

In deze onzekere tijd is het belangrijk om verstandig in te kopen. Denk daarom aan de houdbaarheid van alles wat je op voorraad neemt. Je kunt je verse producten invriezen. Daarnaast kun je er voor kiezen om sous-vide te bereiden. Daarmee verleng je de houdbaarheid van je producten en kun je per portie verpakken, om waste te voorkomen.

Ben je door je voorraden heen? Overweeg dan het inkopen van gegaarde reepjes, drumsticks of kipfilets. Deze producten zijn enkele weken houdbaar en kennen vele toepassingen. We denken graag met je mee. Neem gerust contact op met je accountmanager voor alle vragen die je hebt.

Maak gebruik van Easy Food

Of je nu behoefte hebt aan verlichting voor de zwarte brigade, flexibiliteit bij plotselinge drukte of inspiratie voor bezorggerechten: met ons assortiment Easy Food maak je het jezelf nét even wat makkelijker.

Door te werken met ready-to-serve producten van Ruig bespaar je tijd en kosten in de keuken. Topkwaliteit gevogelte dat je gegarandeerd tijd bespaart, lang houdbaar is en daarnaast: authentiek van smaak is. Wat wil je nog meer?

Speel in op het borrel-moment

Zowel thuis als op het terras is het heerlijk om even de tijd te nemen om te borrelen. En het is nog goed voor je marge ook! Of je nou een borrelbox voor thuis aanbiedt of de bezetting in en rondom je zaak wil benutten: een mooie borrelplank brengt mensen én smaken samen. Maak er iets bijzonders van. Laat ons je inspireren!

Meer inspiratie?

Nog meer lezen? Graag! We publiceren doorlopend mooie recepten, innovatie concepten en het meest opvallende nieuws. Alles wat je als echte foodie of foodprofessional nodig hebt dus!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.