Scharrel Chefskip Grillworst BLk 1*

ChefsKip, Concepten, Nieuws

Ruig zet op dit moment flinke stappen naar een duurzamer assortiment en daarmee ook naar een betere kip. We hebben dan ook besloten tot een overgang van gewone kip naar scharrelkip met het Beter Leven keurmerk 1* voor ons assortiment grillworsten.

De grillworsten van Ruig zijn lekker mals aan de binnenkant. De buitenkant heeft een echte eigen kruidige grill smaak. Prima koud te eten bij de borrel, maar even in de oven opgewarmd ook heerlijk. Uiteraard ook geschikt als broodbeleg.

Grillworst is een echte Hollandse klassieker. We eten deze gegrilde worst op brood of als snack. Ruig biedt je nu een keuze uit drie smaken. Grillworst naturel, met kaas en een spicy variant. Vers uit de oven is grillworst een topsnack voor verjaarden en feestjes. Op de barbecue is het een originele toevoeging.

Een nieuwe smaak is onze spicy variant: een jalapeño cheddar grillworst van kip is een ambachtelijk gemaakte grillworst volgens eigen receptuur met de supercombi van licht pittige jalapeño en romige cheddarkaas.

Heerlijk voor op brood!

Naturel Kaas Spicy
Sligro art. nr. 171227 171226 171229
Ruig art. nr. 3634 3633 3635

Meer inspiratie?

Nog meer lezen? Graag! We publiceren doorlopend mooie recepten, innovatie concepten en het meest opvallende nieuws. Alles wat je als echte foodie of foodprofessional nodig hebt dus!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.