Scoor met een winterterras

Blogs, Nieuws, Wild & Gevogelte

Terrasverwarmers, fleecedekens, verwarmde kussens en Hunters Platter

Met het aankondigen van de aangescherpte maatregelen afgelopen dinsdag is het terras voor de horeca-ondernemer van groot belang geworden. Ondanks dat de temperaturen aan het dalen zijn, kan je terras op een redelijk eenvoudige manier omgebouwd worden naar een winterterras. Denk hierbij aan terras verwarmers, fleecedekens en verwarmde kussens. Maar vergeet ook niet te denken aan passende gerechten. Gerechten koelen namelijk eerder af.

Ontwikkel voor het terras een kleine kaart met eenvoudige gerechten, waaronder een platter met allerlei diverse heerlijkheden. Een platter kan je door iedereen van de keukenbrigade laten samenstellen. Hierdoor bespaar je tijd en stress in je keuken.

Hunters Platter

Haak met je tapasplank in op het seizoen en verrijk hem met wild. Maak bijvoorbeeld een plank met uitzonderlijk wildproducten, zoals carpaccio van hert een rookworst van wild in plakjes gesneden of salami van hert of everzwijn. Maak de beleving af en serveer er een wildpaté bij of een klein broodje uit het Loustain-assortiment. Wil je toch een warm hapje serveren, kies dan voor ons nieuwe reestoof kroketje. Een ‘wilde’ kroket met reevlees, ui, champignons, knolselderij, rode wijn, kruiden en specerijen. Even kort frituren en ready to serve!