Slimme lunch met de nieuwe pain de partage

Loustain, Nieuws

Is jouw doel om continu je keuken te verbeteren en blijvend minder personeel in te zetten? Dan kan onder andere een groot brood in één keer beleggen de oplossing zijn.

Bijvoorbeeld een XL brood caprese. Zo bereid en heerlijk van smaak door de combinatie van groene pesto, tomaat en mozzarella. Laat je gasten het brood zelf aan tafel delen. Met verschillende belegsoorten zet je in een handomdraai een prachtige, uitgebreide lunch op tafel.

Nieuw!

Ideaal hiervoor is het nieuwste breekbrood uit het Loustain-assortiment. Een tarwebrood bereid met zuurdesem, eenvoudig te breken in zes bolletjes. Het brood heeft een mooi parelachtig crèmekleurig kruim en een heerlijke en krokante korst door het voorbakken in een oven rechtstreeks op een stenen vloer.

Deze ‘pain de partage’ is één van de signature broden van Fréderic Lalos, uitgeroepen tot beste bakker van Frankrijk.

Laat het brood voor gebruik ontdooien. Bak het brood vervolgens af gedurende 12 – 15 minuten af in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Wie is Frédéric Lalos?

Frédéric Lalos gaat alleen voor het allerbeste. Deze filosofie leverde hem in 1997 de hoogste titel op van Meilleur Ouvrier de France Boulanger (Beste Ambachtelijke Bakker van Frankrijk).

Samen met onze leverancier ontwikkelt hij karaktervolle broden met uitzonderlijke kwaliteit.

Onze brochures

Het Loustain-assortiment vatten we jaarlijks samen in een inspirerende brochure. Alle producten, toepassingen en bereidingswijzen op een rijtje. Vraag ‘m aan of scroll er online doorheen.

Toe aan inspiratie?

We zijn er om je te helpen. Daarom schrijven we continu interessante artikelen. Spraakmakende concepten, bereidingswijzers en de laatste ontwikkelingen. Je blijft op de hoogte!