Slow cooking: pulled ribs van wild zwijn
Ingrediënten
Vlees & marinade
1 el BBQ kruiden (Spice Market)
100 ml worcestersaus
2 teentjes knoflook
4 takjes verse tijm, blaadjes fijngehakt
sap van 1 sinaasappel
2 el tomatenpuree
120 ml olijfolie
1 kg spareribs van everzwijn
Piccalilly
50 gekookte biet, in blokjes
50 g bloemkool, in kleine roosjes
1 tl zeezout
2 el lichtbruine basterdsuiker
60 ml witte wijnazijn
1 el bloem
1 tl mosterdpoeder
1 tl kerrie
75 g chorizo, in kleine stukjes
350 g topinamboer
250 g gnocchi
50 g boter
20 g platte peterselie, gehakt

Meer inspiratie?
Nog meer lezen? Graag! We publiceren doorlopend mooie recepten, innovatie concepten en het meest opvallende nieuws. Alles wat je als echte foodie of foodprofessional nodig hebt dus!
Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.