Sneak preview: 6 nieuwe Loustain artikelen

Loustain, Nieuws

Loustain is ons merk van brood- en keukenspecialiteiten met een historie van meer dan 40 jaar. Terwijl we de laatste hand leggen aan de nieuwe brochure voor 2019-2020, zijn de eerste zes artikelen geïntroduceerd. Handgemaakt in Engeland, van uitstekende kwaliteit zoals je van ons mag verwachten.

Het nieuwe assortiment bestaat uit drie cheesecakes, twee VEGAN shortcakes (waaronder een glutenvrije) en een overheerlijke VEGAN chocolate fudge cake. In totaal zal de te introduceren brochure tientallen verrassende nieuwe artikelen bevatten en honderden bekende specialiteiten. We houden je op de hoogte!

Zwarte bessen shortcake

Art. 74133 | BS. 086808

Vegan én glutenvrij!

Een vegan én glutenvrije shortcake met een sticky confiture van zwarte bessenjam en een crumble van knapperige haverkoekjes. Vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Abrikoos sinaasappel amandel shortcake

Art. 74134 | BS. 086809

Vegan!

Een kruimelige shortcake bodem met abrikozen en sinaasappeljam, gegarneerd met sinaasappel en amandelcake en versierd met geschaafde amandelen en haver. Vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Belgian chocolate fudge cake

Art. 74135 | BS. 086812

Vegan!

Drie lagen vegan chocoladecake rijkelijk gevuld met een romige chocoladecrème. De taart is met de hand afgewerkt met nog meer chocoladecrème in een gewerveld effect en heeft een zijdeachtige coating van stukjes chocolade.

Pistache limoen cheesecake

Art. 77512 | BS. 086817

Een knapperige boterkoekjeskruimeldeeg bodem met een laag pittige limoen-cheesecake en verrijkt met gehakte pistache. Gegarneerd met een zachte en romige zuivelcrème mousse, afgewerkt met gehakte pistachenoten. Vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Rabarber gember cheesecake

Art. 77510 | BS. 086814

Een zachte en romige gember cheesecake met fruitige rabarbercompote. Gebakken op een knapperige gemberkoekjesbodem, versierd met een knapperige gembercrumble. Vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Aardbei clotted cream cheesecake

Art. 77511 | BS. 086816

Een knapperige bodem van shortcake biscuit bedekt met een gladde en romige clotted cream cheesecake gewerveld met fruitige aardbeiencompote (23%) Gegarneerd met een rijke clotted cream mousse, fruitige aardbeiencompote en witte chocoladekrullen. Vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Meer inspiratie?

Nog meer lezen? Graag! We publiceren doorlopend mooie recepten, innovatie concepten en het meest opvallende nieuws. Alles wat je als echte foodie of foodprofessional nodig hebt dus!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.